Hixxy 528 Napisano 7. avgust Mazda.com novice (ENG):Fiscal Year Ending March 2025 First Quarter Financial Results Announcement Napisano 7. avgust Jah, žal zgleda bo naslednji avto neka druga znamka sam hudič je dobiti OK sedana (vem, da sem eden redkih, ki jim je sedan lepši kot karavan, vsekakor pa milijonkrat lepši kot SUV oblika). Res sem upal, da bo zadnja različica Toyote Camry tudi v Sloveniji sam je žal ni/ne bo. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 528 Napisano 25. april Bo Mazda 6 res počasi izginila? Napisano 25. april Zadek me res moti, kot da bi se en zabil in je vdolbina bo treba videt v živo, pomojem 2026? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 528 Napisano 25. april Bo Mazda 6 res počasi izginila? Napisano 25. april (urejeno) Kje so gumbi Spredaj res lepa, zadaj pa ne vem, zakaj čez celo tista črta pa sej pomojm bodo naredili tudi bencinsko/hibrid verzijo Edit: vidim, da bo tudi hibrid verzija vsekakor za pogledati, me pa moti da ni gumbov Popravljeno 25. april od Hixxy Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 528 Napisano 6. december, 2023 Bo Mazda 6 res počasi izginila? Napisano 6. december, 2023 Meh tipična azijska vožnja Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 528 Napisano 6. januar, 2022 Mazdina prihodnost Napisano 6. januar, 2022 Še ena zanimiva pogruntavščina (ne vem kam dati, nove teme pa nočem odpirati) https://www.thedrive.com/tech/43646/new-mazda-patent-application-shows-a-car-mounted-drone-helipad Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 528 Napisano 7. december, 2021 Mazda CX-5 dosegla najvišjo možno oceno IIHS-a pri bočnem trku Napisano 7. december, 2021 Link ne dela 😕 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Jah, žal zgleda bo naslednji avto neka druga znamka
sam hudič je dobiti OK sedana (vem, da sem eden redkih, ki jim je sedan lepši kot karavan, vsekakor pa milijonkrat lepši kot SUV oblika).
Res sem upal, da bo zadnja različica Toyote Camry tudi v Sloveniji sam je žal ni/ne bo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani