Skoči na vsebino
Mazda CX-7
Napisano

wildcat zber se...alpa se enkrat preber glede tistih 300 e nism reku da sm jih sam jest dobu alpa da sm jih dobu ker sem ?e dolgoleten kupec mazdinih vozil!!!!dobil sm jih zaradi prednaro?ila!!!kr se pa ti?e CX 7 je tko prej?n tedn mi je kolega reku da jo je negov fotr naro?u in to DIZEL res da nej bi jo ?aklal ?e 10 mescov men se je tud ?udn zdel glede dizla sam kaj ?mo ?e je nategu me ja pa? nategnu in sm jest posredoval napa?no informacijo naprej o?itno te je to ?ist s tira vrgl in se opravi?ujem TEBI osebno in vsem ?lanom in obiskovalcem foruma za posredovanje napa?nih informacij ne bom ve?... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

SD = Schiebedach, torej stre?no okno. Opremo Revolution se da dobiti z ali brez tega. O kak?nih popustih me spra?uje? :blink: ? Vozilo ?e niti ni pri nas, tako da Akcije za to vozilo ni za pri?akovati :D

O novi M6 pa ?al ?e ni nobenih podatkov o opremljenosti. Praviloma pa ja, serijske opremljenosti se z vsakim izidom novega modela ponavadi pove?ujejo.

Lep pozdrav!

OI popusti so vedno bili in vedno bojo sploh ?e si ?e nekaj ?asa stalen kupec mazde....recimo samo za pred naro?ilo dobi? popust (jest sm ga za Mazdo 2 dobu 300E k sm ga prej naro?u) neki je sam ni pa da bi lih dol padu...bom pa pra?ov kolega kolk je dobu negov fotr k je ?e naro?u CX 7 DIZEL!!!! ja pa ponavadi tako dra?i avto je ve? popusta je seveda v prednaro?ilu potem pa je odvisno od samega servisa od vez in od tega koliko ?asa si ?e pri mazdi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2008 Mazda 2
Napisano

jest mam GT naro?eno tko da je to 28 konj ve? :jupiii: pa natan?no 85 kg la?ja bo pa 5cm dalj?a....ja res je Allyssa ful sem na?akov sam kva ?mo saj fest bo pol, ne pa zej k s to kocko k se vozm :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2008 Mazda 2
Napisano

No fantje vidm da ste se razpisali na dolgo in ?iroko jo pohvalili :bravo: in grajali :( .naj ?e jest zej povem moje mnenje kot bodo?i voznik nove mazdice 2.uglavnem zej furam tastaro mazdo2 plus line 2 in avto mi osebno zgleda in deluje ?eprov, je moj, kukr enoprostorc, kot je un napisov je bl za jabka preva?at sam jebiga za tak dnar dobr avtomobil?ek z malo ?udno obliko, voz se fajn pa ni po?re?na sam sej ne sme bit sej ma le 75 konj.Stestirov sm pa tud novo 2 in sicer z TePLUS opremo in po 20 km vo?ne morem re?t da je avtomobil?ek hud, tud mal ve? da od sebe k ma 83 konj pa nasplo?no je veliko izbolj?an, sedi se veliko bolj in spredaj in zadaj ?eprov so u avtomagazinu napisal da udobno na zadnjih sede?ih sedijo do 165 cm vi?ine no jest mam 186 cm pa sm ?ist normal sedu veliko bolj kot v svoji....?e potegnem ?rto ?ez vse skupaj da ne bom vse posebaj opisoval pa vas dolgo?asil je tanova mazdica hud izbolj?an stroj?ek in komi ?akam februar da jo dobim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.