Skoči na vsebino
Test Mazda 6 III
Napisano

?e se ne motim je kolega Primo? na njegovi cx5 imel nek problem med BT - ipodom in potem so mu na servisu apdejtali software od radia.

Po mojem vse se da.

To ?e, sam tist je druga?n softver, ?e ga lahk dajo v M6, pol sploh ni panike, bomo meli downgrade, ampak za M6 III popravka ?e ni, niti ni v na?rtu po mojih info...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Test Mazda 6 III
Napisano

Sorry sem mal zbrkljal :blink: Niko je napisal.

Mislim, da ta problem z usb-jem bodo morali na servisu urediti.

lp

Bojim se, da ne. Servis tega ne more naredit, ker nimajo popravljenga softvera, vem pa da je Majes v BTC seznanjen s to bedarijo, ker jo je do?ivel na lastni ko?i.

In kar je najlep?e, gre za prikrito napako ali pomanjkljivo funkcionalnost, zaradi katere je po zakonodaji (sem preveril pr enmu, ki se na to spozna), kupec upravi?en do povra?ila sorazmernega dele?a kupnine, ki jo napaka predstavlja. Se pravi, ko greste bidat novo M6 III, lahk ?e jurja sklestite, ker ne dela USB :):harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Test Mazda 6 III
Napisano

Saj je audio sistem pomoje identicen ... vsaj moj vtis je bil tak...

O?itno ni, ?eprav bi blo logi?no. Moram pogledat na slike, ker se ne spomnim, da bi mel folderje v CX-5.

Za posrat... :)

Objavljena slika

CX-5 ima isti radio, a druga?en softver, glej napis Folder... :)

Se pravi a je re?itev upgrejdat, bolje re?eno downgrejdat softver radia na tistega iz CX-5??? :)

Jao, Mazdini in?enirji!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Aaaaaa!!! LEPA!!! Komaj ?akam mojo... bo enaka! Bela - snowflake white - karavan, bencinar! Pride konc junija.

A je to disel al bencinar?

LP U

CD150 Revolution
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prenova Mazda6 / Atenza uradno!
Napisano

Moja malenkost danes... Na prodaj bodo maja, najprej samo bencinarji, ker imajo slovenski dilerji sam ?e 2 stari, pomen, da ta hip ne more? kupit Mazde6 iz salona.

Objavljena slika

Ne re?em, da sem opazil karkoli posebnega, 2.0 DISI je ?e vedno pre?voh za kaj resnej?ega, predvsem pa sem razo?aran nad tem, da GTA prakti?no ne obstaja ve? (videt je razen maske identi?na ostalim), pa ukinli so same kul barve (vijoli?no sivo, pa velocity red), pa dali not neko VW passat modro in bakreno rde?o z CX-7. :(

JE pa tud orng dra?ji avto, s tem da je del opreme nekaj novosti, ampak novosti le za mazdo, vsi ?tir blinkerji pr zaviranju, pa trikratno pobliskavanje, ko zamenja? pas, skratka, kar ?e imajo vsi. So pa ?li metat ven dolo?ene zadeve, CE nima ve? AUX vhoda, niti SPC CE nima ve? stre?nih sani. Pa 185 KM je po novem le ?e 180 KM.

Namest GT je zdaj GTA Luxury (dodano usnje).

Ne vem, glede na to, da sem ra?unal menjat letos al pa najkasnjeje januarja februarja staro za novo, se to zdaj 99% ne bo zgodilo. Ni barve, ni videza, pa ?e cena je ?la gor. Ah ja!

http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=2653

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5 II je tu :)
Napisano

M5 je imel do sedaj zelenega (vsaj pred fave liftom na prvi 5ki)

?e sre?a, da je samo oran?ni, v Trojki je not ?e en tak beli, ki ga je sorodnik od glavnega in?enirja sforsiral, ker ma mini privat fabriko displej?kov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.