Skoči na vsebino
Mazdina prihodnost
Napisano

Sem odprl kar novo temo, pred nekaj dnevi sem našel med splošnimi informacijami na mobilnem telefonu (Samsung) kot uradno poročilo Mazde glede nadaljnih aktivnosti v bodoče, sedaj pa tega ne najdem več. Pisalo je nekaj o Mazdi CX-5 in Mazdi 6. Napisan je bil v slovenskem jeziku. Je še mogoče kdo zasledil to sporočilo in mi ga posreduje (link). Že vnaprej hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov Mazdin bencinski motor - Skyactive-X
Napisano

Zanimivo, ker so nekateri trdili, da se havbe ni odpiralo oz. se je ni smelo odpirati. :)

Druga?e pa se podatki o mo?i in navoru izginili, prej je bilo 181 konjev in 223 Nm, sedaj prazno: https://mazda3.cdn.mazda.media/daa8b47bfce64db7a89dd8d3726a05a8/ee782818e77d448fafeeeb116d4872af.pdf?493508

To ne dr?i, se je odpiralo kar na veliko, glej tudi video (6:43 min):

https://www.youtube.com/watch?v=u_nPK5sUn2w

Alex ali govori? o M3 (Skyactive X) ali CX 30 ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov Mazdin bencinski motor - Skyactive-X
Napisano

Jaz sem pa nekje na spletu zasledil Mazdo cx30 s X motorjem,vsaj pisalo je na motorju tako! Zgleda da motor laufa,razen ?e ga sedaj testirajo v CX 30. LP

Sem avto (CX 30) videl v ?ivo na ?enevskem salonu motor je imel oznako Skyactive X (odprta "havba")........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-4
Napisano

Ga bo potrebno uvoziti iz Kitajske (hec), sicer zelo lep avto za mene (trenutno prva izbira za ?ez dve leti, ko imam namen menjati avto), verjetno pa se bo slej ko prej za?el prodajati tudi v Evropi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2013
Napisano

CD changer-ja ni, je le CD/MP3 predvajalnik.

Kar se pa i-ELOOP sistema ti?e, pa v katalogu pi?e: "Za razli?ice z motorjem G165 je na voljo i-ELOOP tehnologija."

Torej le pri 5-vratnem modelu.

Preverjena informacija - i-ELOOP sistem imajo razli?ice z motorjem G165 REVOLUTION in REVOLUTION TOP oprema, 5 vratna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 2013
Napisano

moram videt v zivo, ampak po slikah mi je 5 vratna trojka bolj vsec kot nova 6-ka

Se strinjam z navedenim mnenjem, le prtlja?nik pri HB je malo majhen, ko bi se vsaj lotili ?e karavanske razli?ice nove Mazde 3. Hlede HB in limuzinske izvedbe nove M3 pa bi dal to?ke HB obliki vsaj po slikah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Moje mnenje je, da je nova M6 pre?la v rang Audija A6, Bmw-ja 5...Vpra?anje je tudi koliko jih bo na na?ih cestah (napram zadnjem modelu) saj je avto po dol?ini izredno velik 4,86m pa tudi kon?na cena zna biti precej vi?ja in pa ?e ena velika napaka kot ka?e ne bo 5 vratnega modela. Sicer pa je po mojem okusu avto prevelik kot sem ?e nakazal v za?etku tega teksta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.