Sicer sem to videl šele zjutraj, ampak, model, se ti zavedaš svoje odgovornosti?
Veš, če ženska ni nasajena ponoči, je pa podnevi. In če zdaj zaradi tebe nekaj noči na bo nasajena, mi bo nekaj dni "pila kri". In ko jo bom imel zadosti in jo nalovim - jo pošljem kar h tebi. Skupaj z vsemi šestimi otroci. Pa bomo videli, koliko se bos potem še 5elinil...
Ampak za 6 otrok in 2 odrasla, ti pa niti 7 sedežni stroj ne bo več zadoščal, bo treba pa kar tapravi kombi.
Storia je bila vedno vzporedni, a zastareli model, torej istočasno kot že naslednja generacija. Iz tega razloga nikoli ni bila 1200€, temveč nekje med 8 in 9 Tisočaki, namreč za 12000 zastarelega modela ne bi nihče niti pomotoma kupil.
Alex, ti bi prav MORAL živet v Ljubljani; bi imel najlepši avto, v najlepši barvi ter živel v najlepšem mestu na planetu (vsaj po besedah aktualnega župana) :)))
Osebno mi je tanov Yaris prav všečen, ko jo ima sodelavka v neki temnomodri barvi, se prav rad ustavim in ga vedno pogledam. Zadeva naredi kvaliteten vtis.
Zadnji pogon (če imaš vsaj malo občutka za vožnjo oz. ne rabiš niti tega, ob vseh sodobnih elektronskih pomagalih), je v vožnji veliko večji užitek kot prednji.
@Gelipter, kako to misli? da se ti je komaj pri 60000km udelal? V smislu da je ?ele zdaj motor ute?en ali kako? Rahlo visoka kilometrina se mi to zdi, ker potem marsikdo avto prej proda, kot bi bil sploh ulaufan.
To?no to sem jaz pomislu, ko se tile tako hitro mno?ijo (recimo Mz5 pa ?la izven produkcije kot uporaben dru?inski avto), a ?e smo ?isto iskreni tile me?an?ki niso ne ti? ne mi?, no saj to v bistvu ?e ime pove. Modna muha pa?.
Tudi jaz, s tem da me pa precej ?udi, da je izbira ali ali, ker ste to 2 izjemno razli?ni vozili, recimo tudi prostor(nin)sko, edino kar jima je skupno je znamka.
Sem mislil predelat na plin... ?ena je skepti?na ker je ?e nekaj stara 6ka Ona bi raje novega. Ena se prodaja za 10.800? Kok preve? je ta cena?
Odvisno od stanja vozila, ampak ?e ti jo da za 9000?, bi bila verjetno za kupit. Kar se obeh vozil ti?e, bo? verjetno na novem bistveno ve? izgubil v naslednjih nekaj letih. Zdaj odvisno ali ima? vi?ka denarja ali ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dodge Charger, recimo
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani