Evo danes vozil CX-3. Sicer dizel ampak vseeno sem sprobal. Vo?nja korektna kar se ti?e splo?nih vtisov nimam pripomb. Glede na to, da sva oba z ?eno vajena prostornej?ega avta (M6 '04) je opcija nakupa tega avta takoj odpadla. Ob?utek je za naju preve? utesnjen. Sicer pa ok avto z lepim dizajnom.
Mi je pa po prostornosti bli?je nova Mazda 3. Prostor v kabini je zelo podoben stari M6 vsaj po ob?utku.
Najve? zabave pa je bilo pri vo?nji M6 2.5 GTA '09. Vo?nja po obvoznici + zvok motorja ?? le cene no?e spustiti na 10k ?... :-(
Zmaj ma? prav... To je zaradi ?ene ?. Njej je point nov avto (ona bi ta moderno varianto "manj?ih SUV") meni je pa ?koda dajati toliko denarja... Ta teden bova ?la na testno obeh varjant... morda me Cx3 prepri?a ?eprav dvomim... vidim pa da imamo mo?ki zelo druga?ne poglede o avtih kot ?enske ?
Ma saj to me bega... avto bi imel 5-10 let. Mazda 6 2.5 je zelo dobro ohranjena (vsaj videti je tako) km realni klical na Mazdo v BTC kjer so rekli da je bil avto redno servisiran in tipi top... Pelko je rekel:"tak avto bo? z lahko vozil ?e 10 let." Vseeno pa je nov avto le nov samo tale CX-3 se mi ne zdi ravno tak prese?ek kvalitete napram tej starej?i mazdi? Ali pa??
Pismo ne vem kaj naj? Da kupim rabljeno mazdo 6 2.5 GTA 2009 111k prevo?enih ali novo CX-3 G120 s srednjim paketom opreme oba bencinarja? Kolebam med smiselnostjo nakupa ?isto novega avtomobila? A prav razmi?ljam, da dobim manj za ve? denarja?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo danes vozil CX-3. Sicer dizel ampak vseeno sem sprobal. Vo?nja korektna kar se ti?e splo?nih vtisov nimam pripomb. Glede na to, da sva oba z ?eno vajena prostornej?ega avta (M6 '04) je opcija nakupa tega avta takoj odpadla. Ob?utek je za naju preve? utesnjen. Sicer pa ok avto z lepim dizajnom.
Mi je pa po prostornosti bli?je nova Mazda 3. Prostor v kabini je zelo podoben stari M6 vsaj po ob?utku.
Najve? zabave pa je bilo pri vo?nji M6 2.5 GTA '09. Vo?nja po obvoznici + zvok motorja ?? le cene no?e spustiti na 10k ?... :-(
Povezava za deljenje
Deli na druge strani