Skoči na vsebino
Mazda 6 facelift 2015
Napisano

Kak?na je pa navigacija v novi ?estki? ?ez iGo iz trojke sem sli?al kar nekaj pripomb, medtem ko je Tomtom po testih med bolj?imi navigacijami. 

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Danes sem dobil poziv za menjavo senzorja tlaka izpu?nih plinov.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Ali se take zadeve kje uradno objavljajo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Ni? ne pi?ejo ni? ne kli?ejo. Po?akajo, da se naveli?a? vozit na njihov zlatarski servis, potem pa nima? ve? pravice do zamenjave v okviru vpoklica ?eprav je bil vpoklic ?e v ?asu servisiranja na uradnem servisu pa so ti ga takrat iz neznanih razlogov zamol?ali.

Ja, tudi to je res, sem imel tak primer.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Kako pa potekajo ti vpoklici? Dobis posto, da se moras zlgasiti na servisu? Ker dosedaj se spomnim edino, da je na servisu rekel, da so se nekaj zamenjali, ker je bil vpoklic ...

Mislim da je to odvisno od napake. ?e ni huj?ega, ti menjajo na servisu, ?e gre za kaj kriti?nega, te pokli?ejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

glede popravka je zadnja novica, ki sem jo na?el, da bi naj bil sam popravek navoljo v za?etku prihodnjega leta

sem pa zasledil vpoklic Mazde 6, kjer se pojavlja napaka na 1 senzorju pritiska izpu?nih plinov (enako kot pri CX-5)

vozila, ki bodo vpoklicana pa so

Mazda6 (GJ), 2,2l Dizel | JMZGJ6***21106119?131917 | 18.10.2012?12.03.2013 |

Kje pa dobi? te podatke?

Moja pade ravno v ta obseg.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

A se ni pred ?asom govorilo o nekih popravkih softvera za radio?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

welcome to the club :cheers:

druga?e se pa spra?ujem, kje so vse nove 6ke, saj nobene ne sre?am.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Malo se pozanimaj na zvezi potro?nikov ali kak?ni podobni organizaciji, ker sem nekje zasledil, da so ti v takih primerih dol?ni povrniti obresti, v kolikor si imel definiran dobavni rok in si avto ?e pla?al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Meni je ?koda edino za Webasto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Meni se pri karavanu patent ne zdi bistveno druga?en od ta stare ?estke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

"Video was made on a closed private road" :whatever:

Pri taki hitrosti se pa hitro napolni kondenzator, ko za?ne? zavirati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Test Mazda 6 III
Napisano

Kar dobro si zadel. Precej se strinjam s tabo okoli USB ?lamparije. TomToma sem navajen ?e iz telefona, zato mi ni taka katastrofa. Preizku?al sem ve? navigacij, a ima vsaka svoje cvetke. Bluetooth meni druga?e deluje v kombinaciji z iPhonom brezhibno, uporabljam ga tako za klicanje, sprejemanje klicev in BT audio (SMSi na iPhonu ne delujejo, tudi ?e bi, za branje ne bi uporabljal avta). Ker uporabljam kolikor toliko urejeno zbirko glasbe, mi izbiranje samo po ID3 tagih ne dela te?av, za kompilacije pa uporabljam playliste. Zanimivo je tole, da mi je nov, 64GB USB klju? najprej deloval, od nekega trenutka dalje pa ga Mazda niti ne prepozna ve?. S klju?em je druga?e preverjeno vse OK, poizku?al pa sem tako s praznim, kakor tudi s samo nekaj MP3ji na njem. Nekoliko je mote?a slaba odzivnost centralnega ra?unalnika, predvsem pri uporabi navigacije. V ?asih, ko tabli?ni ra?unalniki ranga 80? ponujajo bolj?o odzivnost, je to precej nenavadno.

Kar se vo?nje ti?e, deluje CD 175 AT precej ugajeno in tiho, prestavljanja se razen premikanja kazalca obratomera niti ne zazna. Pri prehitevanjih pa sem pri?akoval hitrej?o odzivnost, saj traja nekoliko predolgo, da najprej prestavi v ni?jo prestavo in tudi sam pospe?ek ni tak, kot bi ga pri?akoval od motorja s tak?no mo?jo. Mogo?e bi v takih primerih moral prklopiti na ro?no prestavljanje, saj imam ob?utek, da je bila stara CD136-ka v tem pogledu bolj?a. Porabo imam po prvih 1200km 8.0 litrov.

Radarski tempomat je za dolge ture super zadeva. Ravno v?eraj sem v eni rundi naredil 400km brez da bi se dotaknil pedalke za plin ali zavoro, hitrost sem omejitvam prilagajal le z gumbom na volanu. Sistem za detekcijo zapu??anja voznega pasu sem izklopil, saj je bil preob?utljiv in ga moram danes nastaviti na manj?o ob?utljivost. Dobro deluje tudi avtomatika pri?iganje lu?i in brisalcev, le ?istilec stekel v vrsti za trajekt je bil nad tem malo manj navdu?en.

Prtlja?nik mi je sprva deloval nekoliko plitvo, v resnici pa po?re precej prtljage. Le?e gresta notri eden poleg drugega en velik in en malo manj velik kov?ek, na katera lahko nalo?im ?e nahrbtnike, v stranskih predalih je ?e dovolj prostora za hladilno torbo ali ?teko ?estih 1,5l plastenk vode. Od kov?kov do vrat pa osteane ?e kar nekaj prostora.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Se strinjam, bela je med lep?imi (za novo M6 karavan). Je skoraj tako lepa kot ?rna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Kaj pa se zgodi, ko pohodi? do konca? :-)

Kot je Boss povedal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Meni se zdi, da 175 konjev pri dizlu ni ?isto ni? preve?, saj z AT menjalnikom te?e zelo umirjeno, razen ko pohodi? pedalko do konca. 145 konjsko bencinarko pa sem peljal samo en krog.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Ja, ?estitke. ?eprav meni na fotografijah ni ni? posebnega, v ?ivo zgleda pravi stroj.

Se strinjam, v ?ivo izgleda precej bolje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

?estitke Mazdi! :cheers:

Bolj ko jih hodim gledat, bolj se mi zdi karavan lep?i od limuzie.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Zakaj pa ne kupi? raje hr?ka? :P

no faking way

Tale tukaj na levi se je celo ?ivljenje vozil na stolu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Saj pes se lahko pelje na zadnjem stolu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Meni so tudi limuzine neprimerno bolj v?e?, ampak pri avtu potrebujem tudi prakti?nost. Pri prvi Mazdi je bil s sport varianto volk sit in koza cela, pri tretji pa sem moral narediti kompormis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.