Ni? ne pi?ejo ni? ne kli?ejo. Po?akajo, da se naveli?a? vozit na njihov zlatarski servis, potem pa nima? ve? pravice do zamenjave v okviru vpoklica ?eprav je bil vpoklic ?e v ?asu servisiranja na uradnem servisu pa so ti ga takrat iz neznanih razlogov zamol?ali.
Ja, tudi to je res, sem imel tak primer.
I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Kako pa potekajo ti vpoklici? Dobis posto, da se moras zlgasiti na servisu? Ker dosedaj se spomnim edino, da je na servisu rekel, da so se nekaj zamenjali, ker je bil vpoklic ...
Mislim da je to odvisno od napake. ?e ni huj?ega, ti menjajo na servisu, ?e gre za kaj kriti?nega, te pokli?ejo.
I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Malo se pozanimaj na zvezi potro?nikov ali kak?ni podobni organizaciji, ker sem nekje zasledil, da so ti v takih primerih dol?ni povrniti obresti, v kolikor si imel definiran dobavni rok in si avto ?e pla?al.
Kar dobro si zadel. Precej se strinjam s tabo okoli USB ?lamparije. TomToma sem navajen ?e iz telefona, zato mi ni taka katastrofa. Preizku?al sem ve? navigacij, a ima vsaka svoje cvetke. Bluetooth meni druga?e deluje v kombinaciji z iPhonom brezhibno, uporabljam ga tako za klicanje, sprejemanje klicev in BT audio (SMSi na iPhonu ne delujejo, tudi ?e bi, za branje ne bi uporabljal avta). Ker uporabljam kolikor toliko urejeno zbirko glasbe, mi izbiranje samo po ID3 tagih ne dela te?av, za kompilacije pa uporabljam playliste. Zanimivo je tole, da mi je nov, 64GB USB klju? najprej deloval, od nekega trenutka dalje pa ga Mazda niti ne prepozna ve?. S klju?em je druga?e preverjeno vse OK, poizku?al pa sem tako s praznim, kakor tudi s samo nekaj MP3ji na njem. Nekoliko je mote?a slaba odzivnost centralnega ra?unalnika, predvsem pri uporabi navigacije. V ?asih, ko tabli?ni ra?unalniki ranga 80? ponujajo bolj?o odzivnost, je to precej nenavadno.
Kar se vo?nje ti?e, deluje CD 175 AT precej ugajeno in tiho, prestavljanja se razen premikanja kazalca obratomera niti ne zazna. Pri prehitevanjih pa sem pri?akoval hitrej?o odzivnost, saj traja nekoliko predolgo, da najprej prestavi v ni?jo prestavo in tudi sam pospe?ek ni tak, kot bi ga pri?akoval od motorja s tak?no mo?jo. Mogo?e bi v takih primerih moral prklopiti na ro?no prestavljanje, saj imam ob?utek, da je bila stara CD136-ka v tem pogledu bolj?a. Porabo imam po prvih 1200km 8.0 litrov.
Radarski tempomat je za dolge ture super zadeva. Ravno v?eraj sem v eni rundi naredil 400km brez da bi se dotaknil pedalke za plin ali zavoro, hitrost sem omejitvam prilagajal le z gumbom na volanu. Sistem za detekcijo zapu??anja voznega pasu sem izklopil, saj je bil preob?utljiv in ga moram danes nastaviti na manj?o ob?utljivost. Dobro deluje tudi avtomatika pri?iganje lu?i in brisalcev, le ?istilec stekel v vrsti za trajekt je bil nad tem malo manj navdu?en.
Prtlja?nik mi je sprva deloval nekoliko plitvo, v resnici pa po?re precej prtljage. Le?e gresta notri eden poleg drugega en velik in en malo manj velik kov?ek, na katera lahko nalo?im ?e nahrbtnike, v stranskih predalih je ?e dovolj prostora za hladilno torbo ali ?teko ?estih 1,5l plastenk vode. Od kov?kov do vrat pa osteane ?e kar nekaj prostora.
Meni se zdi, da 175 konjev pri dizlu ni ?isto ni? preve?, saj z AT menjalnikom te?e zelo umirjeno, razen ko pohodi? pedalko do konca. 145 konjsko bencinarko pa sem peljal samo en krog.
Meni so tudi limuzine neprimerno bolj v?e?, ampak pri avtu potrebujem tudi prakti?nost. Pri prvi Mazdi je bil s sport varianto volk sit in koza cela, pri tretji pa sem moral narediti kompormis.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kak?na je pa navigacija v novi ?estki? ?ez iGo iz trojke sem sli?al kar nekaj pripomb, medtem ko je Tomtom po testih med bolj?imi navigacijami.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani