Notranjsot tudi jest mislim da ne bo tak?na, pa zunanjost bodo pomoje tudi malo bolj klasi?no naredili in ne tako drzno,?portno. Konec koncev sem prepri?an da niso ciljni kupci samo 20let stara populacija, ampak predvsem kot opa?am voznice dvojk med 20-50let. Notranjost bo pa po mojem mnenju podobna kot v novi trojki.
To je pri tej opremi, pri Revolution je pa analogen obratomer-to?no tako velik kot tukaj za hitrost, hitrost pa prikazana digitalno ....kot pri motorju pravi? a
Verjamem sam to je potem zame kar ornk konjenica navzdol :) ...no sej, tale avto?ek pri zame v po?tev ?ez 3-4 leta, ko bo tretjina cene dol , ?eprav me zelo zelo zelo mika ?e sedaj, sam vem da ne smem ker avto preve? zgubi na ceni v prvih letih
Jest bi jo tudi stestiral, malo sem jo ?el ?e pokukati....itak mi je v?e? samo revolution oprema s 165 konjskim motorjem - seveda benzin, ki ga pa ?e nisem zasledil pri nas
Sem opazil da je pri opremi revolution digitalni prikazovalnik hitrosti, na okroglem ?tevcu pa obratomer...pri ni?jih opremah je pa klasika, analagni prikazovalnik hitrosti ne okroglem ?tevcu.
Men je tudi v?e?....?akam da v ?ivo vidim...tale vmesna, katera je ?e na osnovi stare trojka mi pa ni lih...tudi ko sem jo 1x vozil...mi ni bilo kaj posebnega...res pa da je bila osnova...ta iz linka gta-jka je ?e sprejemljiva
Konec koncev je v igri veliko denarja...in se prilagajajo trgu...to kar je "ve?ini v?e?", in kot ka?e se ?e bolj prilagajajo okusu nekega povpre?nega standarda ?loveka....da ve? ali man nobenemu ni ?isto mimo ipd.
Npr. da bi ?li v neke ekstreme in prodali npr. 1mio avtov...oz. gredo pa? v to smer oblikovanja katera se prodaja in prodajo 2mio avtov....takle mamo.
?e bo revoluition z 121kw bencinarjem za 19 jurjev bo to top shit (?eprav dvomim) moja gta...imam ?e ra?un...je bila nova 20.500 eur.
Tisto ?estko, katero smo vozili na mms-u, je attraction pa je 2.0 bencnar in se prodaja za skoraj 26t eur....samo ko si se v revolution vsedej le bilo ?isto nekaj drugega...cena pa par tiso? eur gor, Challenge je pa vstopni model ?e se ne motim z 22t eur.
Glede teh razli?ic bi bilo fino videti prodajo po svetu in kak?na je razlika med njima....kar je logi?no, seveda so jih kar nekaj prodali...samo ?e je razlika prevelika, kar seveda vpliva tudi na proizvodne stro?ke potem kot ka?e ni bilo ra?unice. Sem prepir?an da se je niso odlo?lili izdelovati ker jim pa? ne pa?e...?e bi nosila denar, bi jo verjetno ?e vedno prodajali, lahko da so razliko tega denarja vlo?ili v razvoj nove trojke, kjer bi pridobili in prevezeli ?e kupce kak?nim drugim znamkam ipd. in s tem pokrili morda izgubljene kupce te razli?ice ?estke katere ve? ne izdelujejo ipd., odogvorov je verjetno kar nekaj, samo kater je pravi in ?e je, bo pa ?as pokazal, prav tako prodajne ?tevilke...svetovne seveda.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Malo lep?e fotke http://www.avtomobilizem.com/novice/mazda-hazumi/04-03-2014/ zgleda pa strupena...da bi bila taka...ufff...pa od MPS motor?ek notri pa se MINI S skrije
Povezava za deljenje
Deli na druge strani