Druga? F1 pa ni spet tok simpl projekt, poglejte npr. Toyoto, pa tut Hondo in ?e koga, ki mu nikakor ne rata, pa kokr sem sli?u ma Toyota najve?ji oz. neomejen budget! :ne vem:
5-vratna je ponavad t.i. kombilimuzina, se prav se odpira tut zadnje steklo na gor ko odpre? prtlja?nik, 4-vratna pa je klasi?na limuzina, po izgledu pa tut ne morta bit lih iste :ne vem:
Karavan pa u "rt" kr mav na BMW 5ko tanovo spominja! Kar men osebno ni slabo, no pa unale rde?a mi je v?e?, edino kar mi je pa mau mjn u?e?, je pa to da za "Bu?mane" bodo ta lepe, za ostale pa mav mjn talepe! :ne vem:
Men sicer je kr dost v?e?, sicer pa moje osebno mnenje, od spredi fuul oplovsko deluje, iz boka pa neka me?anca Bmw3 tanove in tnovga Passata, je pa res da toplo vodo u letu 2007 je vrjetno nesmiselno odkrivat!
Kar se pa stare M2 ti?e, pa loh re?m, d smo bli zdej na dopustu in v Veli Luki na Kor?ul opazujemo mimoido?e avtomobile ter izbiramo potencialnega plehnatga kandidata za kolegico, pa grejo mim razni Peđ?oji, pa alfe in Renoji, skratka vse ?ivo, pa pride mimo M2 in vpra?a ona ker avto je pa to, pa jz s ponosom povem d je Mazdurija, ona pa odvrne, da ta ji je pa najgr?i, od vseh ki so zdele mim prpelal!
Od spredi je res podobna Meci, pa iz boka tut in to uni ta hudi, tko da ne vem kva je tle slabga; ?e dobi? zanesljivost od mazdovja in izgled oz. imid? od Mece! :ne vem:
U?eri sm na ttx-u SLO TV pre?itu, se mi zdi da je bla stran 614, da so Indijci nardil voz, ki naj bi laufu na stisnjen zrak, pritisk naj bi biv 300 barov, prevozil bi se enih 200 ali 300 km, filanje bi ko?tal samo 1,5 EUR in pa filanje bi blo 3 minute dougo, pa kon?na brzina se mi zdi 110 kmh! No in pa cena 10000 EUR cca. Pa u kratkem enkat naj bi se to za?el dogajat, ?lo naj bi za dru?bo TATA!
Upam da nism preve? podatkov pobrklov, ampak sli? se sicer fenomenalno, pa dobr d tut dr?ava kot so INDIJAnci, da ulagajo u razvoj in ne d sam onesna?ujejo!
Kokrkol oblika bo dost na nivoju (komi ?akam d vidim u ?ivo tega stroja) in zihr bl atraktivna kokr nova ?kodi?ka, k se baje nav ve? imenvala Felicia ampak Felacija!
Ma ja fora je ko ne ve? kva to?no se uspodi skriva, ker tko ko so tole Mazdurini zakamuflirat, loh se ?e res tanov Fi?ak spodi skriva, sam mal s spremenenimi lu?mi! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Boss - nisi edini! :ne vem:
Tole pa sicer res precej spominja na nekatere Citr?ene, morda ?e najbolj na CX Pallas, zadnji bo?ni konc seveda!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani