The Mazda CX-7 is available for some time now in Europe with a 260 hp 2.3 petrol engine and a six-speed manual transmission. And with Europeans being big diesel fans, Mazda decided to offer a 2.2 liter Turbo diesel which develops 155 hp and is developed with Ford / PSA Peugeot-Citroen. With the CX-7 already having quite a success, the addition of the diesel engine will make it one of the most popular cars in its category.
Nerazumem, zakaj enostavno nemorejo malo dodelati svojih dizlov, pa bi ven dobili 150-160KM? 2.2HDi od PSA-ja je... Ko je ogret je zelo glasen, vzdr?ljivost je dale? od mazdinih,... Nevem, kaj ga sedaj te in?inerji serjejo
Upam, da nebo slu?ajno taka ven pri?la. Sprednji spodnji konec je preve? zo?an (kot bi bil na avtu home made odbija?), letvica, kjer je pritrjena sprednja tablica sploh ne pa?e v to satovje, zadaj me spominja ?e na hitro pogledam na staro tigro, definitivno preozko,... Avto je izgubil ves svoj ?ar, ki ga je imel. Tisto grdo ro?no, ki bi jo pa mogli po?timati pa pu??ajo tako kot je bila. Mazda mojstri, va?e delo je slabo opravljeno
Sem videl 2 srebrni in 1 ?rno CX-7 v New Yorku prej?nji teden, in moram re?i, da je avto zelo v?e?en na prvi pogled. ?al pa slik nimam nobenih, saj predno sem potegnil digitalca iz ?epa se je avto ?e odpeljal mimo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani