men se pa ne zdi d bo tok fajna (upam d se motim siocer) ker kokr zgleda ma tok visoka vrata, pa od koloteka do vrha sprednje havbe je orto velik pleha hm... ne vem men se ne zdi glih...
Tko se to dela!!! ?e malo pa bojo nemci izpodrinjeni!!!
A je ta tema ?e objavlena na avtomobilizem.net? spra?ujem zato kr tm so sam taki(uglavnem)k so za nemce in jim zgleda ZNA?KA ve? pomen k ceu avto... Zdej pa mislem da bodo lahk mal zaprli.... razen ?e bodo spet na?li kake FINE izgovore-tko k recimo tm k j film?k z Enzotom(poglejte. zlo zanimiv primer primitivizma)
O bljak....to pa res ni lepo.... Le kam grejo te smernice novodobnega avtomobilizma...
vesoljci.press....
LP dAvid
Se popolnoma strinjam. Ko je PT chrysler vn pr?u, sm bil ?e vesel da se disajn spet vra?a na oldtimerje. Sam pol ko sm pa gledu tiste citroene, pa nova Honda Civic..... ABSURD!!!!!! Mazda 6 je zame trenutno najlep?i v svojem razredu, upam da je ne bojo naslednje za marsovce nardil-tko k ste rekl, vse je nekam vesoljsko.... Ah, ?koda besed, sam sm res razo?aran!
mislem da bo za tale model te?ko naredit konkurenco.... velik jih je ?e probal tak avto narest pa mislem da so kr precej zadi. odvisno bo velik tut od cene Washu-ja. sam najbr? ne bo nikol v serijski izdelavi... al pa se motm? zanimiva stvarca! zanima me kako se bojo na to odzvali nemci, predvsem pa francozi.
To se mi zdi pa precej zasoljena cena za japonca.......
LP daVid
men pa niti ne... am se vzam Golfa 5-ke. po mojem mnenju in izku?njah ta avto nikakor ni vreden svoje cene, druga?e pa je z njegovo zna?ko. sam mislem da Golf ne bi smel met tako ceno sam zato ker je VW(nemc seveda)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
men se pa ne zdi d bo tok fajna (upam d se motim siocer) ker kokr zgleda ma tok visoka vrata, pa od koloteka do vrha sprednje havbe je orto velik pleha
hm... ne vem men se ne zdi glih... 
...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani