smo v 21. stoletju in mislim da je ?e skrajni ?as za spremembe, evropski kupci so tudi ?edalje bolj zahtevni in ?e tega japonci ?e ne bodo uvideli - bodo prej ali slej ?utili posledice - konkurenca pa je tudi v evropi ?edalje ve?ja...
sam tole pa glih ne dr?i 100%, saj bele?ijo japonske znamke zadnjih par let konstantno ve?anje prodaje v Evropi.........samo poglejte Toyoto, ki je letos postala koncern z najve? prodanimi avtomobili letno na svetu!
Kar se pa zgre?enih oblik ti?e se pa spomnem bemfića 7ke pred par leti ko je vn pr?ov, ko so vsi govoril kok je grd, pa tut prodaja nikol ni stekla kot so pr?akval!
?e misli? to tazadnjo obliko sedmice se pa glede prodaje malo moti?.......?e me spomin ne vara je "tanova" sedmica velik prodajni hit v premium razredu in celo ogro?a "nedotakljivega" mećko S-a.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa dobro zakaj za vraga se morajo vse nove mazde smejat........meni to nikakor ne potegne oz. me preve? spominja na pi?oje
Druga?e pa razen ?e prej omenjenega sprednjega dela lep aftek! ?e bo ?e cena lepa pa bo sploh zmaga!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani