Skoči na vsebino
Mazda6 2013
Napisano

Ne, bolj ko jo gledam in primerjam s sedanjo, manj mi je v?e?. Pa naj si bo to zunanja oblika, ki zgleda kot da bi bil avto ?e par let na trgu (res ?koda, da si niso drznili dati ven Takerija) ali pa znotraj z armaturko, ki je preve? konvencionalne oblike, najbolj pa v o?i bode tisti radio/navigacija.

Najve?ji kiks je pa itak ta, da ne bo 5-vratne, ki mi osebno predstavlja odli?en kompromis med uporabnostjo in ?e vedno dinami?no ter nasploh li?no zunanjostjo. Obe M6 (sedanja in prej?nja) sta bili pri meni 5-vratni ravno iz zgoraj zapisanega razloga. Saj bi se mogo?e ?e odlo?il za karavana - sedanji mi je zelo v?e?en, oblikovan v neko zaklju?eno celoto ter kot tak ?e vedno ?portno eleganten, do?im pri tej novi je pa zadek kar nekaj in je oblikovno bli?je zadnji karavanski Mazdi 626 kot pa sedanji M6 II.

Sicer bo treba vse skupaj videt v ?ivo, ampak kot je nekdo ?e omenil, ni ve? tistega "VAaUUU" efekta kot je bil pri prej?njih dveh modelih M6, ko sta pri?li na trg. Toliko o obliki... <_<

12360_1.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.