Danes sem jo prvi? vozil in moram re?t, da me je avto NAVDU?IL. Znotraj celo bolj kot aktualna ?estica, armaturna plo??a se mi zdi bolj?e izdela pa tudi ekran?ek, ki se vam med vo?njo odpre in vam tik pred vetrobranskim steklom ka?e hitrost. Tega racimo 6-ka nima, kar mi je ?udno. Aja, tale motor je bil samo 2.0 benz, tako da ni? posebnega, pa vseeno ?isto zado??a za povpre?nega uporabnika.
Osebno se mi zdi cena 13.900? za osnovni model zelo ugodna cena za avto tega razreda, o ?emer boste presodili sami.
Za?etna cena bo slabih 15k?. Sli?i se malo ampak ?e ho?e? imet kolikor toliko dobro opremljen avto in ne z osnovnim motorjem bo cena hitro 19k?. Kar je pa ?e precej blizu 6ke...
Blizu osnovne 6ke (pa ?e vedno ne ista). ?e ho?e? kolikor toliko dobro opremljeno in ne z osnovnim motorjem....pa tudi 6ki zraste cena
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vem ja, samo meni je bolj odgovarjala tale akcija z lizingom
Je tudi opcija da bi sedaj vse odplacal, samo glede na to da je 0 obresti ni vredno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani