Skoči na vsebino
Nova MX-5 RF
Napisano

Tole je to?no to kar ?e dolgo govorim da bi blo za met (moje sanje so sicer zmes med Del Sol in S2000) ampak to bo kr ok pribli?ek in kon?no targa kot se zagre :D ?e bodo ?ez nekaj let finance zado??ale bi se tole znalo znajti na seznamu za nakup :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko gre? na vse aplikacije, izbere? aplikacijo in potem ima? dovoljenja, ki jih potem lahko odstrani?

http://cdn.androidadvices.com/wp-content/uploads/2015/10/Android-6.0.jpg sicer navadno zajamra da lahko da ne bo delala pravilno ampak meni ?e vse ki sem jim kaj izklopil delujejo BP, snapchat recimo pri meni nima dovoljenja za lokacijo, sMS in telefon, ker tega ne potrebuje, pa ?e marsikatera aplikacija ima izklopljene zadeve, ki jih po mojem ne potrebuje.

Deluje pa to ?ele na Androidu 6.0

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

drajv need access to:

identity

sms

phone

photos/media/files

microphone

wifi connection information

device id and call information

pa za to dobimo 25% in mogoce se vinjeto...hvala lepa za tako aplikacijo

Kok je fajn ko lahko za vsako aplikacijo dovoli? katera dovoljenja ji da? in katera ne, tako ji dovoli? lelokacijo wifi in je :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nagradne igre
Napisano

Evo na CarAndUser je odprta nova nagradna igro, ki bo trajala do 30. septembra, nagrada bo igra FIFA 12 za PS3 vsi ste vabljeni k priavi. ?e link http://www.caranduser.com/sl/tehnika/no ... -2012.html in veliko sre?e vsem ki se boste odlo?ili da se prijavite.

p.s. prej ko se prijavite ve? ?asa boste imeli, da zberete potrebne glasove za zmago

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nagradne igre
Napisano

Evo odpiram novo temo, ker zgleda da bodo na strani www.caranduser.com nagradne igre nekaj rednega. za prvo vas ?al nisem obvestil, so bile pa lepe PS3 in Xbox nagrade, tokrat je nagradna igra za igro DeusEx in sicer za ra?unalnike, ve? si lahko pogledate na linku in seveda vabljeni vsi da se prijavite, in tudi da poveste naprej :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spedenaj moj avto
Napisano

Mislm da je cajt da Honda zmaga, a ne Tim? :P

Se strinjam in upam da bo res in to moja, tudi z va?o pomo?jo :notworth:

Obvestilo bi ti mogl na spletni strani kuj napisat, da si se uspe?no prijavil. Po en stran mi je bedno da ti ni ratal (kr nism ?ist tipi?n slovenc pa prvo??m dobr vsakmu) po drugi mi je pa fajn kr lahko tuki zame glasujejo, vklju?no s tabo (upam da vs moja iskrenost ne moti).

?e se ?e nism zahvalu, vam povem, da sem za vso va?o dobro voljo in pomo? resni?no hvale?en

u rule :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spedenaj moj avto
Napisano

sam nevem pa ne zakva niso moje mazde objavli na strani za glasovanje ... pa prjavu sm se pa use tko k je treba :(:angry::angry2:

to pa res nvm, ene par mazd sicr je gor, a pa potrdilo o tem da je bla prijava uspe?na si dubu?

Drga? pa fantje hvala vm kr tko naprej :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.