Skoči na vsebino
?etrtstoletja mx5
Napisano

Ne razumem kaj si hotel povedat sej v bistvu se je ve?ina petk turbo pa raznih Swiftov GTI  in Golfov GTI prvih generacij razbila v nesre?ah in ogromno lastnikov vzela s sabo v grob. Danes prakti?no teh nabrite?ev ni nikjer ve?, ker so ve? ali manj vse razbili. Jaz bi prej rekel, da bo marsikateri dana?nji hothach ostal v voznem stanju bistveno dlje kot njihove zgodnje razli?ice. Varnostna oprema, izbolj?ana podvozja, gume, aktivna varnost kljub ve?ji mo?i omogo?e bolj?o varnost. Ja lahko, da je novej?i avto hitrej?i (top speed) ampak dam roko v ogenj, da je svetlobna leta v prednosti pri varnosti in pri tem da ostane na cesti nepo?kodovan.

A mogo?e kaj ne razumem al sem zgre?il point?

nej se pi?e v okviru teme, ki naj bi bila ''?etrtstoletja mx5'' in brez spama.. druga?e bom brisal.. pa brez zamere

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?etrtstoletja mx5
Napisano

zanimiv koncept.. mi je pa lih nekje na sredi med v?e? in ne v?e?:)

skraj?ana pa za moj okus boh ne dej:) ko en twingi? kabrio.. ?e bol izpade dolga:) ko en jaguar?ek ftype novi.. ful na hitr seveda:)

so pa vse mxe do zj mele dovgo havbo in mislm da mora to ostat:) le tradicija:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?etrtstoletja mx5
Napisano

Samo to ni MX-5 kot smo je vajeni, to je lahko MX-8 ali pa....

se ?is strinjam z tabo:).. zame je tko ko sm prej reku.. original mx najbol NA.. pa ?e NB.. NC pa ?e ni to to:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?etrtstoletja mx5
Napisano

men je zlo lep dizajn.. nebi pa ji dal ime miata.. ker za moj okus so prave miate..(oblikovno) samo NA in NB serije.. NC je za moj okus ?e ?la stran od svoje du?e.. pa ne da mi NC ni lepa:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-5
Napisano

tle po balkanu me policaji vedno ustavljajo in jih zanima kaj za en avto je to...

ko recem mazda, faca je taka :blink:-_-:(

pol recejo "sem mislu da je porsche, zgleda ze k porsche"

se podpi?em pod to..na hr strani.. izpadam ko ?lovek pouhn ke?a.. folk pa ne ve kok je to cheap avto za kupt..se pa podpi?em pod to kar je wankl napisu.. primarno je bil avto kot en star angle?ki roadster.. z ?is svojo obliko.. platnom.. ?tev?ki.. lego.. vsem.. NC je zadek ohranu dost podobn.. le mal novej?e lu?i.. notranjost in sprednji del.. pa je ?el naprej.. in z tem stran od prvotne ideje.. je pa lep.. sam mel ga pa nebi:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-5
Napisano

?e ena izvleka iz Shinarija

Objavljena slika

sj ne da ni hud.. sam to ni to ve?.. zgubu je svoj ?ar. .svojo du?o.. ?e z NC modelom.. saj za moj okus

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.