jau kak jajc je to... in zdej "bralci" od katerih je te avte v ?ivo morda videlo 5%, v njem pa sedelo morda 0,1% lahko sodijo, kateri avto bo poslovni avto leta? In potem jako pametni novinar?ki ?e razsojajo o tem kaj je dobro in kaj ne?!?
manjka tisti "vau"... tut temna me ne vr?e ravno s stola...
Kar se kie optime ti?e... v velenju sem zadnji? na servisu (jup... prodajajo tudi kie v isti hi?i) gledal ta avto... sej ne re?em, da ko jo z dale? pogleda? ni slaba, sam od blizu, ko mal potipa? materiale, pa deluje tolk cheap da ni za povedat... pa bolj kot jo gleda?, vedno ve? "pokradenih" dizajnarskih idej najde?... sploh na mondea mo?no vle?e od zadaj, spredaj pa chevroleta-hondo...
notranjost je ok... razen tistega ?udnega volana in pa ro?ne spet na levi strani... tu se poraja bolj vpra?anje, ?e je tist hebel ?e sploh potreben? Eni proizvajalci imajo za to en tak li?en gumbek
zunanjost je kar tako nekaj... ne ti? ne mi?
ma sej ne re?em... je lepa. Ni pa to nek prese?ek, ki pade takoj v o?i, kot so to do sedaj vse ?estice pri izzidu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jau kak jajc je to... in zdej "bralci" od katerih je te avte v ?ivo morda videlo 5%, v njem pa sedelo morda 0,1% lahko sodijo, kateri avto bo poslovni avto leta? In potem jako pametni novinar?ki ?e razsojajo o tem kaj je dobro in kaj ne?!?
Bravo!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani