Se strinjam. A kaj, ko bo "popa?ena" verzija pri?la na tr?i??e kot serijski izdelek. In spet ne bo ne ti? ne mi?.Kako to, da vodilnim ?efom ?e ni potegnilo, da ?e naredi? ?e majhno spremembo na izdelku,ki je skladen in lep, postane ?uden in ne ve? fantasti?en. To je bilo isto z novo Mazdo 6, ki je sicer lep izdelek a ?e zdale? ne tako ,ko je bil prototip. Pa so samo par stvari spremenili.
Res je. Ko gleda? te koncepte, je vse res hudo dobro, potem pa pride serijski ven in vidi?, da nimajo jajc, da bi se dr?ali koncepta :ne vem: . Tudi pri Mazdi je to "problem", ?eprav se mi zdi, da se njihovi avti v povpre?ju dr?ijo konceptov precej bolj kot kak?ni drugi...
Mazda bi naj v Frankfurtu predstavila prvi Mazda Skyactiv turbo bencinski motor. Ve? podatkov zaenkrat ni znano.
Ja, bi bil ?e ?as, da tudi pri Mazdi v nove bencinarje dajo turbinco
Sej spo?tujem tole njihovo druga?no dr?o z ve?jo prostornino itd., ampak scat proti vetru se pa tolko ?asa tudi ne da. ?ena ima Golfa 1.2 TSI in je motor res odli?en. VW gor al dol, to je pa? treba priznat. Seveda od Mazde pri?akujemo ?e kaj bolj?ega
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je. Ko gleda? te koncepte, je vse res hudo dobro, potem pa pride serijski ven in vidi?, da nimajo jajc, da bi se dr?ali koncepta :ne vem: . Tudi pri Mazdi je to "problem", ?eprav se mi zdi, da se njihovi avti v povpre?ju dr?ijo konceptov precej bolj kot kak?ni drugi...
Nikad ne veruj ?eni, koja la?e.
Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani