Batni rotary 🤔
Skoz se v iste zanke zapletaš, pol bo pa spet jok
Ja ampak, ti si odgovarjal kaj so vozila sedaj, ne v prihodnosti. In sedaj je šestica še vedno tu in še vedno ni SUV
Pa 2, pa 3, pa 6 😀
Vse? 🤔
Ukinjajo Mazdo6, ampak ni jim pa problem prodajati MX-30 in MX-5 in Mazda3 v športni Mazda Spirit Racing izvedbi?
Mazda Iconic SP.
Vidim, da si vsak doda še en svoj ime, eni RX-7, eni MX-5 😀
To je render nekega fanatika.
Si ziher, da je Mazda 5 še v proizvodnji?
Tudi SUVov se bodo naveličali, tako kot so se enoprostorcev
Zgleda, da bom mogu menjat profilno fotko
Vsak let se nekdo najde s temi shooting brake renderji
Razen blatnikov mi ni neki napačna.
Samo z vidika dizajna so kvadratne in ravne linija dvorezni meč. Zanimivo sedaj, ampak hitro zastara. Zato so ''okrogle'' Alfe in Mazde še danes meni osebno zanimive
Razširi
No pol nas pa ti razsvetli zakaj take odločitve v Mazdi. Odstranjevanje popularnih modelov, razvoj 6-cilindičnih motorjev, zadnji pogon. Iskanje premiumskosti. Mazda hoče bit po novem BMW, AUDI, Mercedes al pa Lexus, Acura, Infinity, Genesis? Ko oziroma če bo v tem segmentu po za nas plebejce pač verjetno predraga znamka. Pa že zdaj daleč od tega da je poceni, ampak ciljajo na nivo še vsaj 15-20kEUR veišjih cen. Se pravi, da bodo nekje v segmentu 50kEUR in več.
Jzt ne delam na Mazdi, ma mi je vseen bolj logična razlaga ostalih kot tvoja.
Popravljeno od g.Wankel
Relax. Samo registriral so R logo, tle pa cel roman kako bo znamka propadla.
Pa sej to je bila takrat kar močna govorica. Sicer pa, a je kej bolje, ko je povezana s Peugeotom, Oplom in ostalimi pralnimi stroji?
Zakaj bi mogu bit COUPE uporaben?
Po svoje se je pa treba zavedat, da je vsaka generacija le malenkostno sledila prej?ni. Vsi bi radi novo NA verzijo, ampak zavedat se je treba da gre tudi dizajn naprej, in ostali starej?e verzije tako ostanejo le bolj legendarne, ker ima vsaka svoj ?ar. Tako ga bo imela tudi ND.
Napisano
Vem 😀
Sm mislu da je fora kot "tekočina za blinkerje" ali pa "bat zajla" 😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani