Skoči na vsebino
Mazda CX5
Napisano
  dne 24. 1. 2025 ob 5:38 je etcho napisal:

Pa, recimo temu bat, čeprav ni. Ne spomnem se izraza za ta "trikotnik". Bat trikotne oblike? 😊

Razširi  

Vem 😀

Sm mislu da je fora kot "tekočina za blinkerje" ali pa "bat zajla" 😀

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 50
Napisano

Razen blatnikov mi ni neki napačna. 

Samo z vidika dizajna so kvadratne in ravne linija dvorezni meč. Zanimivo sedaj, ampak hitro zastara. Zato so ''okrogle'' Alfe in Mazde še danes meni osebno zanimive :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bo mazda vzpostavila novo blagovno znamko?
Napisano (urejeno)
  dne 1. 8. 2021 ob 16:17 je Boss napisal:

No pol nas pa ti razsvetli zakaj take odločitve v Mazdi. Odstranjevanje popularnih modelov, razvoj 6-cilindičnih motorjev, zadnji pogon. Iskanje premiumskosti. Mazda hoče bit po novem BMW, AUDI, Mercedes al pa Lexus, Acura, Infinity, Genesis? Ko oziroma če bo v tem segmentu po za nas plebejce pač verjetno predraga znamka. Pa že zdaj daleč od tega da je poceni, ampak ciljajo na nivo še vsaj 15-20kEUR veišjih cen. Se pravi, da bodo nekje v segmentu 50kEUR in več.

Razširi  

Jzt ne delam na Mazdi, ma mi je vseen bolj logična razlaga ostalih kot tvoja.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?etrtstoletja mx5
Napisano
  dne 6. 9. 2014 ob 10:58 je jures napisal:

nima mx5 potez se strinjam, a obstaja zdravilo - da lastnik sedi v njej...in u?iva, drugi pa dizajn kritizirajo :)

Se strinjam :)

Po svoje se je pa treba zavedat, da je vsaka generacija le malenkostno sledila prej?ni. Vsi bi radi novo NA verzijo, ampak zavedat se je treba da gre tudi dizajn naprej, in ostali starej?e verzije tako ostanejo le bolj legendarne, ker ima vsaka svoj ?ar. Tako ga bo imela tudi ND.

Men je top! :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.