Jah, žal zgleda bo naslednji avto neka druga znamka
sam hudič je dobiti OK sedana (vem, da sem eden redkih, ki jim je sedan lepši kot karavan, vsekakor pa milijonkrat lepši kot SUV oblika).
Res sem upal, da bo zadnja različica Toyote Camry tudi v Sloveniji sam je žal ni/ne bo.
Nekaj izbire še mamo 🙂😉Audi A5 Sportback (sicer je šel ven, ker je prišel novi A5 limuzina), BMW 3 ali 4-ka Gran Coupe, VW Arteon, Škoda Superb, Octavia.... 😊
Meni tudi nimjasno, s cim… Mogoce so ga nategnili v Kopru, ker niso hoteli potegniti avta od drugega trgovca, ko je kupoval sedanjo premijo… Drugi del se je pa kot kaze tudi resil… in se je ACosmos odrezal cisto fer… ali se motim?
Sicer pa imajo trenutno kar dobre “otvoritvene” ponudbe…
Teslo sem peljal, model3, sem mel odprta usta, kolk to potegne 😳😆 Ta, ki mi jo posodil, pravi da ma range 550 km, pozimi realnih 450km in jo ne zamenja za noben dizel oz. bencinar 🙂
Ampak to, da po 180.000 km "ugasne" in jo je treba obvezno menjat so pomoje bolj "bućke" ... Sem na hitro iskal informacijo o tem, a nisem nic nasel ...
Kdo bo to kupu pol, če veš kaj te čaka pr 180k km? 🙂 Ajde, da zdrži cca. 300k,500k km...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekaj izbire še mamo 🙂 😉Audi A5 Sportback (sicer je šel ven, ker je prišel novi A5 limuzina), BMW 3 ali 4-ka Gran Coupe, VW Arteon, Škoda Superb, Octavia.... 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani