Skoči na vsebino
Mazda6 2013
Napisano

Glede na to, da sem imel tudi prvo generacijo mazde 6, lahko re?em, da v mojo trenutno ne spravim ?isto ni? manj kot v "ta staro". Vsaj kar se prtljage za na potovanje ti?e. :P Je pa res verjetno odvisno kaj preva?a?: Ali samo veliko kufrov in vre?, ali pa kak?no mizo. :D

Glede nove ?estke pa ?e ne morem govorit, ker sem ?el gledat (in peljat) samo sedana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

itak, gledam drugega japonca ampak mam vsaj ?e 2 leti. Danes je M stara 1 leto :cheers:

Zaradi uporabnosti je stara (prva) mazda nenadomestljiva, novi modeli so pa vsi 'lep?i' polni gadgetov a totalno neuporabni, karavana mam z namenom. Pizda no na 425L so ?li pa zo?an in zni?an zadek - idioti na kvadrat. Golf variant - ni?ji razred ima 605L, Audi A3 ima malo manj 380L....

V Mazda6 katalogu pi?e, da ma prtlja?nik 522l. :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

?e najbolj me moti, da ni mo?no dobit tak?ne s son?no streho. Takeri jo ima. :angry: Druga?e bi jo pa rad videl v ?ivo. Na slikah, recimo, me CX-5 sploh ne gane, v ?ivo pa zgleda kar strupeno. Druga?e pa, ?e bi kupoval novo ?estko, bi izbral kak?no temnej?o barvo. Tale rde?a mi ni preve? v?e?.

sej je, sam ma drugo ime: hyundai i40

Ma, niti pod razno ne. Mogo?e zadnje lu?i (ki mi niso v?e?) malo spominjajo nanj, to je pa tudi vse.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.