Skoči na vsebino
Mazda6 2013
Napisano

?al tudi za mazdo to velja -_-

Mogo?e je res malo ve? plastike kot v?asih notri, ampak kvaliteta vo?nje in motor sta ostala ista. To ti pove, da so na autobildovem testu mazde zasedle, 2, 3,4 mesto.. in to na nem?ki reviji. Pa ne samo autobild, veliko drugih avto revij, ipd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Se prav pravi?, da naj kr Kio vzamem... sej cena je res cool

Ja vzemi Kio, pa bo? redna stranka po servisih.. (potrjeno od parih prijateljev, ki jim je ?e ?al)

Sej ne re?m, linije na optimi so lepe, avto me je fasciniral, ko sem se pa v cityparku vsedel not mi pa deluje takoo cheap.. ni prijeten ob?utek, ?e ko avto miruje..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 MPS
Napisano

Evo ?lanek iz novega autobilda, Mazda3 MPS vs Focus ST.. (Nimam skenerja tko, da sem poslikal, ni ?isto prfektno ampak se da prebrati.)

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Me je prav zanimalo kak?na je v beli barvi.. se mi zdi kar lepa..

(edino ta razmak pri prtlja?niku se mi zdi dost velik, mal grdo zgleda.. mogo?e je pozabil zapret dobro. :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 III
Napisano

?e bo taka kot na zadnjem linku, bo ?e bolj strupena od 6tke.. Samo, ker usi vemo, da so kon?ni izdelki druga?ni, so to lahko samo sanje.. na ?alost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.