Kar me je pa precej zmotilo je pa zvo?na izolacija podvozja. ?el sem ravno z ?eninim bmw-jem k mo?niku in sploh nisem opazil, da so po cesti posuli kamenje. To sem potem z mazdo opazil, zgleda niso na tem naredili ni?. Ne vem a na japonskem ne poznajo kamenja :-)
Mogo?e bo? presene?en, ampak na Japonskem so ceste kot na kro?niku, saj poznate vsi tisti "rek", kar Japonec re?e na na?e ceste - sama jama, guma fu?. Oni gledajo na to malo druga?e, kot na?i vodje v SLO, kjer prevladuje pohlep.
BMW ima izolacijo druga?e re?eno - na videz odve?na plastika, obe?ena na avtomobil,..., ki se ti zelo hitro odkupi, sploh v zimski situaciji ali na brezpotju.
Po va?ih pisanjih sode?, je pleh spet tipi?en japonski pleh, ki bo v najkraj?em mo?nem ?asu za?el rjavet... Nevem zakaj, ampak zaradi tega sem zelo razo?aran nad mazdami! Druga?e mi je to noro dober avtomobil, sploh ko stoji? poleg njega. ?e bi zdaj kupoval, ne vem, ali bi vzel karavana ali limuzino - glede prakti?nosti definitivno karavana, druga?e pa nevem, ker se mi en dopade bolj kot drugi..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogo?e bo? presene?en, ampak na Japonskem so ceste kot na kro?niku, saj poznate vsi tisti "rek", kar Japonec re?e na na?e ceste - sama jama, guma fu?.
Oni gledajo na to malo druga?e, kot na?i vodje v SLO, kjer prevladuje pohlep.
BMW ima izolacijo druga?e re?eno - na videz odve?na plastika, obe?ena na avtomobil,..., ki se ti zelo hitro odkupi, sploh v zimski situaciji ali na brezpotju.
Po va?ih pisanjih sode?, je pleh spet tipi?en japonski pleh, ki bo v najkraj?em mo?nem ?asu za?el rjavet... Nevem zakaj, ampak zaradi tega sem zelo razo?aran nad mazdami! Druga?e mi je to noro dober avtomobil, sploh ko stoji? poleg njega. ?e bi zdaj kupoval, ne vem, ali bi vzel karavana ali limuzino - glede prakti?nosti definitivno karavana, druga?e pa nevem, ker se mi en dopade bolj kot drugi..
LP, M
Povezava za deljenje
Deli na druge strani