Skoči na vsebino
Kompresija
Napisano

nope :) na tiskovni konferenci je bilo potrjeno za auris. za yaris se zanimajo za motorje ki jih ma mazda 2 bencinske...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5 II je tu :)
Napisano
<_< grda do amena... raj od faceliftane GTA ko ma ?ist bele lu?i zadaj da? na staro 5ko ker zgleda noro lepo... al pa od tastare GTA bele lu?i... ker faceliftana je ?e vredi sam zadn odbija? jemalo khmmm... sam tanova je pa odzad koda bi jo ?leper nagazo pa jo pol mal s kladivom popravil... ko ona reklama za peugeot 206 ko se je tip zabijal... <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda (MX-5) mini SLR
Napisano

Zgleda fajn, sam vozil je pa ne bi! <_<:P

Je zobna ??etka mo?nost dodatne opreme al je ?e opcijska?

Klimo ma tut avtomatsko enopodro?no... Se prilagaja zunanjim razmeram

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No more flow
Napisano

http://www.caradvice.com.au/71550/mazdas-n...-language-over/

http://www.themotorreport.com.au/50494/maz...design-language

vcerajsnja novica :/

He added that a number of different concepts are in the works already, under the working title of "thrusting motion" - a phrase that carries connotations in the west that may not have been apparent to the brand's Japanese management.

hehe. Thrusting motion. :D

mene pa tista petka na prvem linku jezi... zaakaaaa more zgledat ko kak pe?ojev enoprostorc... kaj je blo narobe s starim nosom ki bi ga sam MALO upgrajdal... ni mi ve??... spljoh... facelift je 10x lep?a...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

novi zakon o izpustih co2
Napisano

V bistvu so se dobr izognili... ker ponavadi prvo prvo avto registriras in sele potem vgradis plin. Tukaj bos pa davek placal pri prvi registraciji, torej pred plinom :)

pele? pa avto na karjoli do servisa, ga vgradijo in na tehni?nega na merjenje izpusta ;) ?e bojo sploh merli in ne kr standard pogledal... <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova MX5
Napisano

Ful mi je pa ?udno, da ?e niso dal kakega traktor?ka notr, npr. 120 KM! ;)

sam nea klicat hudi?a... <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 MPS
Napisano

Zgleda je prej?no generacijo trojke nasko?u kak?en novej?i Pe?oj?ek, da je tole ratal, ko je tok nasmejana, jo prov zateguje! :P:hohoho:

sm itga mnenja sam sm raj bil tih :hohoho:

najprej nos pogledam pa un "ok ?e en pe?o" pa mal bolj pogledam pa vidim M :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagrajeni Mazda prodajalci v Slo..
Napisano

Tudi jaz jih lahko zaenkrat samo pohvalim. Pred ?asom sem v neki drugi temi na tem forumu pisal o "posebnih" varovalkah za Mazde, ki se jih pri nas ne dobi. O njih sem povpra?eval tudi pri Mo?niku, pa so mi rekli, da jih nimajo in da jih je tudi prakti?no nemogo?e dobiti, saj gre za varovalke, katere vgrajujejo izklju?no v Mazdini tovarni, niso pa naprodaj. Takrat sem bil tudi malo jezen nanje... :D

V?eraj pa presene?enje - domov dobim pismo, ro?no napisano opravi?ilo za nev?e?nosti in prilo?eno tisto originalno varovalko, ki sem jo takrat iskal.

:rispekt:

kam ?e pa?e ta varovalka? sramezljiv

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odli?na prodaja vozil Mazda...
Napisano

... ?tiri kole, volan in tdi zna?ko.

ej pa to je taglavno :hohoho: sej vidi? ?e ?rke ene pobarvajo z rde?o ene pa ne :D ?e ma? sre?o ma? kr vse tri rde?e pa si car, ?e ma? pa vse kromane ma? pa yugota :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPY PHOTOS: New Mazda 6
Napisano

Pismo v?eraj se je ena peljala nekaj ?asa pred mano nekaj ?asa pa sem bil potem jaz pred njo. Kako to lepo izgleda spredaj, ?eprav xenonke so pa bolj modre od Nissan Murana, ki ima serijsko zelo modre, da ne re?em ?e kar mote?e. :blink: Splo?no gledano je pa kot prej?nja 6ka eden bolj v?e?nih avtov. :rispekt:

v celju videvam eno belo z top opremo :bravo: se pa stinjam s tabo in xenonom :D mater ma modre skor tk ko modre ledice :P but i like it :ljubezen:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.