Skoči na vsebino
Mazda RX-Vision
Napisano

Jebat ga, ko je to spet samo nek koncept, pol ko gre v serijsko proizvodnjo pa ni pol tega. ?e pa bi tak res tudi ostal, pa NOROOOO. Osebno bi bil pripravljen tud malo ve?ji kredit vzet, ker tole je pa res norooooo. LEP PRELEP ?UDOVIT

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

definiraj olupljeno? A nima klime, absa, elektri?nih ?ip, daljinskega centralnega, motorja in 4h gum...Kaj pa bi ?e potreboval danes?????

ni? ne bom posebej rekel, samo poglej si opremo EMOTION in opremo CHALLENGE ali celo ATTRACTION pa ti bo vse jasno. Jaz osebno sem se zelo navadil na stre?ne sani (ko gremo na morje pride EKSTRA uporabno), na tempomat (se veliko vozim po avtocesti), na bluetooth (ko se vozim se tudi na veliko pogovarjam), da ne govorim o zatemnjenih ?ipah in o zlo?ljivih ogledalih (?e posebej prav pride na ozkih parkiri??ih). Skratka, jaz sem na?eloma tak ?lovek, da ?e ?e riskiram 20 jurjev za avto ?elim da ima ?e nekaj dodatkov. To je pa? moje mnenje, dopu??am pa vsakemu svojega. Jaz osebno potem nove mazde raje nimam kot da jo imam z opremo EMOTION, sorry, sam tak je to pri meni .... PA BREZ ZAMERE
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

2 dni nazaj sem zasledil novico, da je 6-ka na voljo ?e od 19.990 ?. :cheers:

Res je ta cena, sam za tisto "OPULJENO" verzijo emotion. Kdo bo pa to vzel????? ?e se ?e enkrat odlo?uje? za tak avto in se odlo?i? da bo? dal toliko denarja bo? pa ja ?e riskiral malo zraven pa ima? tisto opremo ki tak?nemu avtu nekako pripada. Sorry no, sam tista oprema emotion je tako kot da bi imel super lepo babo, ki ne zna kuhat, ne zna likat, ne zna brisat prah.... sam lepa je, vse drugo pa ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.