Na avtomobilsko prizorišče se vrača že znani a nekoliko zapostavljeni igralec, Wanklov rotacijski motor, ki pa bo tokrat odigral malce drugačno vlogo kot doslej.
Ne vem no, izgleda da vas večina pozablja, da Slovenija ni ciljna država za tak avto ... za večja velemesta Evrope pa je po moje že drugače. Živečim tam ali na obrobju pa bo verjetno bolj odgovarjal; pa verjetno se boš lahko pripeljal bližje centru velemesta, kamor pa fosilci ne bodo smeli več. Tako boš za tisti t.i. "zadnji kilometer" lahko uporabil noge ali skiro ali kolo ne da bi ti bilo treba še koristiti javni prevoz. Pa tudi do letališča ali žel.postaje boš prišel z njo.
Dopust: niso vsi obremenjeni z Jadranom in tudi nimamo vsi nepremičnin pri Hrvatih ... saj ne rečem da ni lepo, ampak je pa fino dupostovat še kje drugje ... 30 let v isti camp na Krku pri meni pa res ne gre.
Road trip: saj je tudi opcija najema vizila in še izbereš takega, ki je za načrtovano pot bolj ustrezen ... coupe, cabrio, avto dom, .....
O okusih pa ne bi, saj imajo vsake oči svojega malarja. Ampak meni "v živo" ne izgleda tako slabo.
"Tudi pri Mazdi se verjetno ob zadnjih vesteh zadovoljno muzajo, saj so eden redkih proizvajalcev, ki so do danes zagovarjali ve?je prostornine motorjev in bencinskim niso dodajali turbopolnilnikov."
"Leta 2011 smo morali tvegati. Bili smo majhno in slabotno podjetje, brez lastne tehnologije, saj smo si jo do takrat sposojali pri Fordu. Re?itev je bila igra na vse ali ni?, zato smo si rekli, izpeljimo to po svoje, druga?e kot tekmeci,? nov za?etek pojasnjuje predsednik uprave Mazde v Evropi Jeff Guyton."
Kakor me je reporta?a o kraji vozil s funkcijo Keyless spravila v slabo voljo, pa sem bil mnogo bolj?e volje in ?e potrditev pravilne odlo?itve izbire (no roko na srce: prav velika itak ni) motorja sem dobil:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Opevani motor se konec leta vrača v mazdi MX-30
Zanimivo ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani