Zapustil jih je pa verjetno zato, ker ni dobil dovolj placano... Ni pa dobil dovolj placano, ker eni skrtarite in prinesete svoj zrezek (ups... svoj material) in se cenkate za 3€ popusta ... ...
A nisem rekel, da na uradnega ne nosim materiala? (edit: sem spregledal "eni", potem to ni za mene)
Ampak ja. Tudi če bi 100€ tringelta nosli, ne bi imel mehanik 1€ več. Ker pač lastniki polnijo svoje žepe. Tak deluje naš svet v večini primerov.
Tebe in par nas pač moti, ker se spoznamo vsaj nekako približno na avte, in veš, da te stvari niso tako drage, kot ti jih tam računajo.
So pa druga področja, na katera se ne spoznaš, in pač plačaš, brez razmisleka. Nekdo ti veselo zapalamudi, da to pač košta tok in tok in se niti ne boš ubadal s tem.
Saj vsak od nas zna spečt pico, pa še vedno hodimo na 15 eurske napolitanske pice. Pa dvomim, da za tistih 50g mocarele natakarju povemo svoje, ker je ta všteta v ceniku x2.
In ja, sem prepričan, da se bo sedaj našel človek, ki mi bo odpisal, da on pač ne hodi na 15 eurske napolitanske pice
Se strinjam.
Za to pa M2 večinoma servisiram sam. Celo kaj mi pa jo servisa, pa mi reče nabavi dele in pripelji.
Focusa pa pač plačam in naj dajo svoje noter. So pa fer, olja mi računajo po knjigi, torej 5,05L. Na Alfi je bila polnilna količina 3,6L, pa so me vsi servisi vsekali za 4L in potem sem pač začel svoje olje nosit, ker tega nisem uspel dopovedat. To je po tvoji logiki, na ceniku piše pica za 15€, računajo pa ti 16€, torej količina pice 1.1 komada.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To pa je dejansko fosil, ker se ne proizvaja več.
Jaz bi ga vrn vzel, lepo zapakiral in čakal, da cena zraste 😉
Če ga še delajo, je potem lahko samo endemit.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani