Jah teh ni več, zame eden boljših, če ne najboljši je bil R Espace, res dober avto, prostoren, udoben in tudi takratni 2.2.dizel motorji so bili dobri....
Zakaj bi ji menjal po enem letu? Garancija je ponavadi 8 ali pri nekaterih avtih celo 10 let na baterijo ... Kapaciteta sicer pade z leti oz. s polnilnimi cikli ... ampak tudi po 10 letih se vedno ni zanic ...
Če pa kupim prvo generacijo priusa, ki je že stara cca. 15 let? Mi lahko preverijo baterijo?
To me sam firbec matra, ker se raje pišem Brajdič, kot imam priusa🤣
Največji smeh je, ko vidiš te besne Tesle za 100000€ in njihove voznike, ki so prilepljeni na steklo, ker najbrž preračunavajo, koliko deset kilometrov jim je še ostalo. . In kamioniste, ki jim trobijo, da se odmaknejo, da jih ne zmeljejo. Neprecenljivo. 😊
Jaz se toliko vozim po avtocesti in električarji mi gledajo zadnje luči
Je pa taka hitrost glih prov, če ni gužve.
Si malo hitrejši od drugih, ne prehiter za radarje in ne ogrožaš drugih
Pa to je bedarija, kaj si te nardil ce to kupis? Raje kupis cx30 pa mas porabo npr 6,5 povprečje pa se cenej je avto, pa se manj stvari lahko crkne. Moje mnenje: zadetek v meglo.
X2
Upajo, da bo narod kar na veliko kupoval, ker ima Wankel notri.
Saj bi blo vse lepo in prav, če nebi bil v grdem avtu in kot range extender
Saj jaz se strinjam, da dejansko ni fora v ekologiji. Če bi bila bi se najprej šlo tam delat spremembe, kjer najbolj zaleže. Privat avioni, privat jahte, prevozi blaga z ladjami iz drugega konca sveta, nepotrebni turizem, trajnostni izdelki, itd itd.
V glavo nas jebejo točno tisti, ki se požvižgajo na vse to, tisti, ki na IPCC na Bali se vozijo s privat avioni, name pa s prstom kažejo kako svinjam, ker se vozim 20km na šiht za avtom namest, da bi peš hodil al pa z biciklom. Ta hipokrizija me tako pogreje, jezen sem pa na novinarje in na vse kvaziekologe, ki ne vidijo, da so le orodje v rokah elite.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mi smo vedno imeli japonske avte doma. Razočaranje so bili nemci ponavadi...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani