Sem ravno naletel na ?lanek, da bodo dali "baje slab?e" torzijsko vzmetenje zadaj, kot v M2 in CX3 v novo Skyactive X M3. Se pravi ne bo ve? Zoom Zoom?
Verjetno ?ele, ko bodo zamenjali proizvodnjo linijo za nov model, leto?njega se lahko naro?a ?e do avgusta, verjetno takrat za?nejo s preurejanjem. Datumi naro?il za 2019 ?e niso znani, baje ?ele v drugi ?etrtini leta '19.
A spremenimo ime teme ... zadnje tri besede so nekako odve? sedaj, ko je delovanje bolj znano.
Kakor sem sli?al naj bi ob splavitvi novega modela obdr?ali izvedenke s sedanjim motorjem. Ja, sem se nerodno izrazil. No, dokler pa ne izdajo uradnega cenika bo vse samo ugibanje.
A sem edini, ki mu nov koncept niti ni pov?e?i? Edino zaradi pri?akovanja motorja se ?e zadr?ujem pri nakupu. Mislite, da bodo SkyactiveX motorji dra?ji ali cenej?i?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem ravno naletel na ?lanek, da bodo dali "baje slab?e" torzijsko vzmetenje zadaj, kot v M2 in CX3 v novo Skyactive X M3. Se pravi ne bo ve? Zoom Zoom?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani