Skoči na vsebino

Jaz bi bil vesel kakovostnega PHEV. Zunanjost mi je všečna predvsem spredaj, zadaj tko tko. Barva notranjosti mi je kul, sam me pa nenormalno odbije tisti prilepljen štrleči ekran. Tko kot pravi @Boss zgleda ko neka Tesla, precej butasto, je notranjost sedanje generacije precej bolj elegantna in stilska.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bo Mazda 6 res počasi izginila?
Napisano
pred 13 urami je Slivka napisal:

Mazdini dizli se servisirajo na 20.000, na 120.000 se menja zobati jermen, na 180.000 se menja DPF, na 360.000 je počasi čas za pregled in nastavitev injektorjev. Ostalo načeloma dela. Vsaj po mojih izkušnjah...

Ja, lahko pa delaš servise tudi na 10.000, nihče ne brani...

Ja ne vem zate, sem pa parkrat na forumu zasledil, da nekateri raje delajo servise na 10k, kar naj bi zmanjšalo možnost okvar. Sam povem🤷‍♂️

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Drugače je ata profi voznik, sam povem za tiste vozniške petarde tukaj gor, ki seveda bolj obvladate vožnjo.

@Alex predvidevam da tvoj smeško pomeni, da se CX30 sigurno boljše vozi kot M6 z zastarelim 2,5l.

Screenshot_20231207_143816_YouTube.jpg

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-80
Napisano

V EU je ogromno ljudi, ki si lahko privoščijo vozilo za 80k, je pa res da jih je pri nas manj kot v državah z visjim stanadardom. Poglej malo po cesti koliko je npr. novih Tuaregov pa se cene komaj začnejo pri 55k, samo teh osnovnih sploh ne vidiš, je vec takšnih s 3.0 za 100k. Tko da če smo mi reveži, niso vsi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 50
Napisano

Ja malo več elegance pa bi pričakoval od Mazde. Upam da bodo vseno izdali tudi novo M6 oz. kakorkoli jo bodo poimenovali, da bo nekej tudi za nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam jaz nikakor ne morem razumeti zakaj ima Mazda tako majhen tržni delež. Ima najlepse serijske avtomobile, ki so povrh vsega se zelo zanesljivi in tudi varčni. Edino kar Mazdi manjka je še kakšen močnejši motor pa mal več reklame. Pa sem to že večkrat ugotavljal pa ne vidim kje se zašteka pri prodaji, da folk raje kupi npr. Octavio namesto M6.

Da pa vsi palijo na te SUVe mi tud nikakor ne potegne, pa kje je ostala eleganca, uporabnost in užitek v vožnji... sam da si modern in gremo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.