Skoči na vsebino
Mazda6 2013
Napisano

V?eraj sem prebral na internetu na neki ameri?ki avtomobilisti?ni strani (ne vem na ?alost ve? kateri),vse o novi mazdi 6. Prej?nji model so za ameri?ki trg izdelovali v Fordovi tovarni v Michiganu (kjer izdelujejo ve?inoma samo ?portne forde-mustanga, kuguarja in podobne modele).

In kje je sedaj trik? Namre?, novo Mazdo 6 bodo tudi za ameri?ki trg izdelovali Japonci (razen V6,3,7 motorja z 272 konji, ki bo ?e vedno ameri?ki).Po nekih podatkih (ne vem ve? to?no ali za mesec ali celo leto 2011) naj bi Honda prodala

250000 accordov , mazd 6 pa so prodali le 24000.In je posvetil alarm v Hiro?imi.

In so predstavili ta famozni Takeri, ki pa ni bil povsem v?e? in po okusu ameri?anov.In so ga malo priredili, da bo za vse trge v?e?en.In pa,da naj bi poizku?ali forsirati te nove diesel motorje tudi v Ameriki.V planu naj bi bil tudi diesel-hibrid za vse trge.Mislim, da so ga usrali, ker ne morejo narediti v?e?no obliko vsem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

No ja, kakorkoli, ?e je bom kdaj imel je vsaj eno ziher - nerodno mi ne bo :hohoho:

Ja res je.Je pa tudi res, da fotografi izberejo vedno pravi kot za slikanje, da vse skupaj izpade bolj?e.

Je treba videti zadevo v ?ivo.a se kaj ve, kdaj pride v salone k nam?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

ja itak :)

prodal prvo, druga pa mi ni tko top kot prva...sam sluzi pa namenu in to zelo dobro

Samo res.?e pogleda? prvo , je ?e vedno pravi ?porten avto in ?e vedno zapali po tolikih letih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Meni ni jasno, da jim ve? ni jasno (mazdinim tr?nim gurujem), da prisegajo ponavadi kupci Mazd 6 na nekaj "ve?", se pravi na v?e?no,?portno in ne kot so vsi ostali konfekcijsko-ukrojene avtomobile.

Potem se bodo pa ?udili, da jim kupci uhajajo k ostalim znamkam.Res mi ni jasno, zakaj so spreminjali prototip, ki je bil res bomba.Tako pa bodo ?e ?ez leto dni delali restayling.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Tudi karavan je tak, kot da bi ga naredili (slabo) na foto?opu.Ja res, tej "brki" zadaj so pa pika na i

slabega dizajna. <_<

Mo?no si ?elim, da v ?ivo izgleda mnogo lep?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Dobro, boste dejali, saj Takeri ima tudi veliko masko.Res je, ampak je lepo skladna z lu?mi in ?e posebej z delom odbija?a,,kjer so meglenke ali dnevne lu?i.Pa tudi re?a spodaj je glih prav velika.Pa pogled ima bolj srep, Mazda6 pa...no, ne vem, tak "korejski", kot da je slu?ajno Mazdin logo gor prilepljen.

Bo?no silhueto so dokaj dobro obdr?ali.Kaj pa zadnji del? Poglejte si Takeri in Mazdin.

Pa izpu?ne cevi enega in drugega.Pa lu?i in ?udno odprtino okoli zadnje tablice?

Upam samo, da bo v ?ivo to izgledalo lep?e. ?e bo tak kot CX 5, ki je meni osebno zelo grd avto za razliko od CX 7, ki mi je ?e vedno najlep?i mestni"terenec", bodo ,verjamem, izgubili ?e tiste navdu?ence, ki so kupovali

Mazde 6 zaradi lepe zunanjosti, ?portne notranjosti in pa? nekaj druga?nega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Kon?na verzija nove M6-vsaj meni zelo v?e?na notranjost (?eprav gr?a kot pri moji :jezicek:

-sprednji del- vsaj na slikah in v videu nikakav (prevelika "?e?ka" maska") in ni niti blizu briljantnemu prvemu delu prototipa

stranska silhueta v?e?na

zadnji del spet nikakav.

Splo?ni prvi vtis: ocena 3,5 <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

?e bo podobna Insinji bo meni super v?e?na. :aaaaa:

To sem napisal v negativnem smislu ne pa da "I like it". :zvizga:

Pa kaj sem vam govoril, da so vse zaj...li, ko so ?li spreminjat prototip, ki je bil raketa od avta in najlep?i od vseh. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Prejle sem v eni hrva?ki reviji videl zadnji del karavanske ina?ice te nove 6-ke. :whatever:

?e vzame? dol znak Mazde, dobi? Insignio.?koda. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Ne vem zakaj, ampak se mi zdi, da bo precej odstopala od prototipa, ki je meni osebno bil zakon.

tole pa?bomo videli ampak nekaj mi pravi, da to ne bo to. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 2010
Napisano

?ist je podobna aktualni Astri v rt! :bravo:

Iz boka je pa taka kokr bi jo med dva kamjona pr?lajfal in sta jo stisnila vsak iz ene strani! :hudicek:

Ha,ha,sem se nasmejal,ker sem mislil isto. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5 II je tu :)
Napisano

http://www.mazda.at/showroom/mazda5/?TeaserID=Teaser_main

Grda je, mi je prav ?al....a mam samo jaz feeling da se mazda zgleduje s pe?ojem po designu?

In pa ?e vedno klasi?en display....ni?esar modernega

Tudi meni to "neumno" re?anje tipo Pe?o ni niti malo v?e?.S tem,da so pri Pe?oju za?tekali,da so eno malo

pretiravali z tem re?anjem in je pri ta novem avtu to po?lihtano. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prenova Mazda6 / Atenza uradno!
Napisano

Hja sam je ena bistvena razlika, saj se namre? pri premium znamkah lahko igra? z opremo katero ?eli? na avtu pri japoncih pa skoraj ni? in mora? vzeti to?no to kar v dolo?eni opremi je pa al rabi? al pa ne oziroma bi rabil pa ni.

Je pa to?no tako kar pravi Jo?a, da se kupce zgublja po nepotrebnem zaradi takih omejitev pri izboru opreme.

Ravno v?eraj sem se cel dan vozil v eni" premium" znamki-namre? audi 6 quattro karavan,oh in sploh kao makina.

In kak?na so moja skromna opa?anja?

V "premiumcu" je manj prostora spredaj-je bolj vtesnjeno vse skupaj.Oprema je bila v njem bolj boga -vse je treba dopla?ati in vsaka stvar stane uko iz glave,plastika se mi je zdela precej cenena in sede?i (sedalni del) veliko prekratek za moje dolge krake.Po treh urah vo?nje sem pri?el ven precej bolj utrujen kot iz mojega avta.

Hrup pri ve?jih hitrostih enak kot v moji mazdi in lega za malenkost slab?a-?e kar trd avto ampak v?asih

na neravninah rad zaplava.?tevci lepi,zvok radia- nula (na? Bose je za tisti radio smak sveta).

V?e? mi je xenon,kako sveti :bravo: res carsko-original mazdin se skrije proti njihovem.

Prtlja?nik zadaj-no koment.Pol manj?i kot moj.

Kaj sem hotel z tem odstavkom povedati?Da v teh premium znamkah v osnovni varianti ni takoreko? ni? opreme. :P

In ni tako velike razlike med premium znamkami in na?imi vozovi kot sem si prej mislil.Anzi, za moje pojme ni vredno toliko ve? denarja.To je vsaj moje mnenje.Bodimo veseli,da mazda ?e v osnovi vgradi toliko opreme.

?e je ne rabi? je pa? ne uporablja?.Mogo?e ti pride kdaj pozneje prav. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.