Skoči na vsebino
Prenova Mazda6 / Atenza uradno!
Napisano

Mogoce je prvi odbijac malo bolj zlit skupaj pa zmigavci v speglih ampak Bog daj mi mo? da vidim razliko

post-2637-1264498273_thumb.jpg

Japon?ki so se poigrali z zunanjo in notranjo podobo. Na zunanjosti so spremenili masko, sprednje lu?i, poenotili vstavek z meglenkami, na zadku pa so nove zadnje lu?i. Odvisno od podvrste (Sport, Sport Wagon) imajo zadnje lu?i zdaj tudi LED tehnologijo, medtem ko ima limuzina klasi?ne ?arnice. Nova so lita plati??a, dodali so dve novi barvi in ?e dve prenesli od ostalih Mazd (grafitno siva, ?rna).

Res je minimalno potem

Notranjost je dobila ?rno z efektom ebenovine po celotni armaturki in volanu, dodali so tudi nekaj kroma okoli odprtin za zra?enje.DOsedanji uporabniki Mazde6 bodo pozdravili poenostavljen (!) sistem gumbov na volanu, po katerem je Mazda6 do zdaj "slovela", prenovljen je navigacijski sistem, ki vklju?uje tudi 40 GB trdi disk, za nekatere razli?ice je na voljo v?ig z gumbom.

Nov v motorni paleti je 2-litrski bencinski DiSi, ki so ga prej?nji teden predstavili skupaj z novo Mazdo5, nekaj malega pa so se poigrali tudi s tehniko in varnostjo, tako je zdaj na voljo pomo? pri speljevanju v klanec, ob naglem zaviranju se vklopijo vsi ?tirje smerokazi, tempomat je zdaj radarski.

Tole je pa od VW, ta nova Ibiza je to ze imala in novi golf/polo :huh:

Skratka, ?pegli in meglenke so od CX-7, in boste malo kleli ker se zarnice menjajo tako da pri gumi odbijac razdres za spodnje lu?i :)

NA SPLOH SE JE PONEM?IL..... :mi pijemoo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5 II je tu :)
Napisano

Sem pri?akoval bolj "revolucionarne" spremembe:

- dvopodro?na klimatska naprava (upam, vsaj, da ima zra?ne re?e za zadnje sede?e, kakor je ?e sedaj imela ameri?ka verzija)

- ogledala so ostala enaka (kje so smerniki v ogledalih)

- bo?na linija enaka, razen "valov" ?ez drsna vrata

- zadek - ne bom komentiral (SangYong)

- notranjost mi je v?e? (podobna 6-tki), vendar se ?e vedno vidi trda plastika, kot sedaj, katera

je v trenutni verziji ob?utljiva kot sam hudi?

- obloga vrat je enaka, ?rna, z enakimi gumbi in seveda plastiko

Ve?ja revolucija je bila M6 v1 do M6 v2, kot pa M5.

Upam, da to ?e niso dokon?ne slike in bo v ?enevi ?e kaj druga?e....

Lp,

Roko na srce kdo je sploh uporabljal dvopodrocno klimo dvopodrocno? Jaz sem v Seatu in peugeotu imel levo in desno konstantno temperaturo :party0035: (nov smiley)

Mazda ni nemec in mogoce samo CX-7 odstopa z zmigovci v ogledalih, so pa zato drazji. tudi 6ka nima tega, pa roko na srce - a so potrebni?

Zadek tudi meni ne sede...grda linija, sipa pa premajhna

Notri je pa tud men ful vsecna, navsezadnje to je bistvo....jah meni je pa ravno to pri mazdi vsec, kjer je treba je kvalitetno, kjer pa ne pa je plastika in to se tud na ceni odraza - delov...

Pogresam pa nekaj najbolj uporabnega pri tem avtu, ker ni Mazde8 ma voljo v EU bi morala biti neka M5 + razlicica - malo podaljsana, ker ce dvignes 7 zicov ni placa za ruzak! Je bolj za dnevni izlet, pa upam upam da so na zadnjo klop dali 3 polne sedeze in ne 2 + 1, do sedaj je bila M5 v bistvu 4 sede?nik...

To me je motilo, drugo ne...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zanimiva ta filozofija "nagare" ... me zanima, ?e pripomore tudi kaj k aerodinamiki, al je samo ?minka... http://www.siol.net/avtomoto/predstavitve/...01/mazda_5.aspx

To je ze tretji clanek na temo nova M5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In spet ta ?uden nasme?ak spredaj,ki meni osebno ni v?e?.

Meni je pa rit mimo, prevec nesorazmerno....res kot tole:

Objavljena slika

P.S. Naj nekdo spopa skupaj oba ?lanka...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj vem jures, mislil sem na splo?no. Res je ?e ?as, da naredijo kaj v ve? barvah ali pa 3D. Poglej recimo novo 6ko GTA, ki ima ?tevce super, display pa je na prvi pogled kot iz stare ?estke, sploh ne pa?e skupaj... No ja, je pa to res stvar okusa. Sam imam rad lu?ke, pa barve, pa velike displaye in me to zgleda tudi zato moti :blush:

Manj kot je high techa, bolje je...:)

Drugace ima pa Peugeot5008 sedaj head up display - direkt konkurenca M5, samo kar naj ga ima ker nima drsnih vrat..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bemu a ?e zmeraj niso spremenili ta zastarel, grd rde? display... :( Je ?e pravi za??itni znak za Mazdo <_<

M5 je imel do sedaj zelenega (vsaj pred fave liftom na prvi 5ki)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Avto je ze 1A sam kaj ko z modeli rastejo tudi cene!!!!! Jebemu M5 bo spet tja do 30.000

francozi z novim 5008 (ne bi imel) so od 14.500 do 25.000 s zanimivo 1.6 TURBO masino na bencinarju

?eprav ko jo gledam mi zadaj ni v?e? - ?ipa je premajhna in ?elo ima ko kak ?efur ali kit grbavec....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V?e?na, pa spet se re?i

V avtomagazimu je napovednik novitet VSEH proizvajalcev in mazda ima za 2010 samo M5 tam nekje avgusta v SLO.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2010...
Napisano

Gre za novo 2010 ameri?ko M6 - prasci kok je lepa (mi?i?asta)

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPag...mazda6#/Gallery

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Med drugim pa uvajajo Mazdo 2 :bravo:

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/MAZDA2.action?bhcp=1

Je pa tudi CX-9 faceliftan:

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPag...vehicleCode=CX9

Pa to ne morem verjeti z V6 ma?ino:

Which CX9 is right for me?Sport $29,385*

Touring $31,305*

Grand Touring $33,395*

Faaaak od 20.000? naprej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2010...
Napisano

Avtomatika je fajn, vendar je strup pozimi....se posebej ko je treba bremzati na spolzkih terenih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2010...
Napisano

a, ?e je pa bejbika zravn pol pa pa?e avtomatik ja :P

Ne vem no, po moje se jim T profil ro?ke zatakne na poti nazaj.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2010...
Napisano

?e bo kdaj ?e denar(o.p. zapufal smo se za bajto) bi se spustu v takle uvoz....

Ampak servis? Bi blo treba ajvarja na Florido na ?olanje poslat :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2010...
Napisano

Tukaj je nekaj cen http://autos.yahoo.com/2010_mazda_mazda6/

?e grem prera?unat v evre je to od 13-20k? :hohoho: poceni za popizdit

$26,177 = 18.150? !!!!!!!!!!!!!

Estimated Market Price za

3.7L V6, 24 valves, 272 hp @ 6250 rpm

6 speed automatic transmission

17 mpg city / 25 mpg hwy

S Grand Touring (GTA!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Prasci!

Ne vem ce je drazje z uvozom....racunaj kaj nudi - 3.7L /V6

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova RX-7
Napisano

Objavljena slika

Tole pa ni na papirju...

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-9
Napisano

Mene pa na mer?ko spominja :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5, koncept a zgleda kmalu realnost?
Napisano

Objavljena slika

Officially, the CX-5 has yet to be confirmed for production, but bosses in the UK would like to see the sporty soft-roader in showrooms by 2010, with prices from around ?18,000.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

novi zakon o izpustih co2
Napisano

a ni bilo nekaj da bojo spremenili registracijo in da bojo ra?unali izpuste CO2?

kako pa bojo vra?unali pogon na plin?

NE BODO GO, ker to je pa ze subvencija...a ve? to je prepovedan pojem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mx-2
Napisano

Glede na to, da bodo motorji od 0,7 (oziroma potem mogo?e 0,6) zna biti, da bo tole Kei car. razred. ;)

Reno je to izumil ze svetlobna leta nazaj...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

Zaklju?i pa kot Borat :P

It's nice... me like.

Predvsem mi je v?e? 'be?en' komentar v smislu sej ta masina bo pa mela boljso porabo (manjso)....NOT!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mx-2
Napisano

Ne vem a je to ?ala ampak o?itno pravijo pri Mazdi, da se da narest ?e manj?e kot je MX-5

http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpr...2_revealed.html

hmm... kera je ciljna skupina kupcev? 7 pal?kov iz Snegulj?ice mrbit? :ne vem:

Kitajske lubice....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.