Pri preizku?anjih in testih sem velikokrat zasledil,da je nekaj plastik v notranjosti bolj "ekonomi?ne"narave.
Pa tudi izdelava da ni ?e vrhunska in da imajo tukaj ?e nekaj rezerve.Pohvale pa gredo na ra?un PDF-ja,kjer naj bi re?ili probleme z nivojem olja in tako zvano "problemati?no"mestno vo?njo...
hmmmm tricky question - Prva ?estka karavan gre lahko samo na en trg, ker pol na drugem trgu je lahko v najbolj?em primeru to ?e druga ?estka karavan :ne vem:
Se pravi prva ostane na japonskem, druga gre pa polnoritim amerikancem
Wrong-prva z prozornimi zadnjimi lu?mi gre za ameri?ke in japonske riti,druga z rde?imi lu?mi pa za
na?,evropski trg.Se pravi by-by lexus zadje lu?i...
Ma dobro,vsak avto bi lahko kritizirali;enim je v?e? nekaj,drugim druge stvari na avtu.
Edina razlika je,?e je teh stvari na kakem avtu ve? kot na drugem(za subjektivno kritiko).
Res je,avto moramo videt v ?ivo.Tudi novi ford mondeo mi na slikah ni bil prav v?e?,v ?ivo pa je .
Upam,da bo pri tej novi 6-ki to tudi tako delovalo.
Je pa res,kot je napisal Labi,da je ta prva 6-ka bila nekaj posebnega(ljudje so se radi obra?ali za njo in ?e vedno se),a ponavadi je te?ko ponovit tak oblikovni dose?ek(z redkimi izjemami).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ali pa THINK NOTHING.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani