Skoči na vsebino
SPY PHOTOS: New Mazda 6
Napisano

Hmm... predvsem je 4 vratna cenej?a in malo bolj limuzinast look ima. Zaradi manj?ega pokrova prtlja?nika pa je mo?nost kak?nega neza?elenega ?ri?ka pa? manj?a. In to je na?eloma vse.

Ker kar se ti?a uporabnosti prtlja?nika in velikosti le tega, da ne govorim o nalganju stvari je pa 5 vratna bolj?a izbira.

...a da pri tem sploh ne omenjamo karavana in prakti?nosti prtlja?nika ;) ,v katerem lahko po potrebi tudi odspimo kako urico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No sej ni tolk hudo - ?e bi bilo po njenem bi ziher kak?nega renaulta imel :blink::blink: Sicer pa z osebo, ki pravi, da ji je Renault 5 lep avto itak nima smisla diskutirat o avtomobilih, a ne? :hohoho::hohoho:

Ampak vseeno pa tud moja draga po?asi prihaja k pameti saj ji je zdaj ?e tudi Hyundai Getz v?e?. :danzoman:

He,he moja draga pa gleda Porsheje in Ferrarije. :aaaaa::ph34r: Kje bom pobral pa ?olde za njih? :ne vem:

Ne,sej ji je mazda 6 1. liga in zdaj mi ga je zaplenila in meni je ostal za v slu?bo francoz Pugi. :whatever:

Pa na novo hondo civic je vrgla u?ke...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

o jebemti... ?e za trenutno nisem pr?paral zdej pa ?e ta ?ok... dobra za popizdit :bravo::bravo:

Tista, ki jo imajo v Gaminem salonu v BTC-ju ima lepo za nastavljat volan gor dol ven in not tako, da bo to ?e zanimivo pri opremi. ?e en stvar mi je zelo lepo sedla - sredinsko naslonjalo za roko gre za cca 15cm naprej proti prestavni ro?ici tako, da je ?e skoraj idealen filing. Sede?i so pa res zelo trdi.

Ima pa en ve?ji problem - moja draga je pogledala avto in je rekla: "joj kako je grd, pa te ostre linije" :(:( -no ja sej za prej?nji model 6-ke je govoril isto, ampak dokler sem jaz dec pr bajti bo moja obvelala (beri: spet bom moral sam financirat) :bravo:

Ja,kaj niti re?t ne sme?,al kaj!! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

mislm, da bo pokolino po?aku na dizelsko 5-vratno izvedbo,... :P

btw,..tole z volanom je pa res ?udn ?zmeden?

Ja res ?zmeden? ?e moj pugi 13 let star ima nastavitev volana.Verjetno je bila to bolj ?voh oprema.

Druga?e pa bom jaz ?e nekaj ?asa ostal kar na moji mazdici 6. :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri preizku?anjih in testih sem velikokrat zasledil,da je nekaj plastik v notranjosti bolj "ekonomi?ne"narave. :whatever:

Pa tudi izdelava da ni ?e vrhunska in da imajo tukaj ?e nekaj rezerve.Pohvale pa gredo na ra?un PDF-ja,kjer naj bi re?ili probleme z nivojem olja in tako zvano "problemati?no"mestno vo?njo... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

Jaz sm jo pa danes vozu(testno vozilo),ker sosed dela na mazda servisu v KP v salonu. :danzoman:

Prvi vtis v vo?ni-se sedi visoko,kar meni ni niti malo v?e?. :P Druga?e pa O.K. :bravo:

Aja,barva -?rna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hmmmm tricky question - Prva ?estka karavan gre lahko samo na en trg, ker pol na drugem trgu je lahko v najbolj?em primeru to ?e druga ?estka karavan :ne vem:

Se pravi prva ostane na japonskem, druga gre pa polnoritim amerikancem :huh:

Wrong-prva z prozornimi zadnjimi lu?mi gre za ameri?ke in japonske riti,druga z rde?imi lu?mi pa za

na?,evropski trg.Se pravi by-by lexus zadje lu?i... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No,pa ?e par slikic nove 6-ke.

Najzanimivej?a stvar pri novi 6-ki so zadnje lu?i. :P

Uganite,za katera dva trga je namenjena prva 6-ka karavan in katera za drugi trg.

Mo?ni odgovori so:USA,Europe,Japan...

post-399-1194551514_thumb.jpgpost-399-1194551544_thumb.jpg

Pa ?e par slikic:

post-399-1194551687_thumb.jpgpost-399-1194551714_thumb.jpgpost-399-1194551725_thumb.jpg

post-399-1194551756_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2008 Mazda 2
Napisano

Al pa za lubitle konoplje - rastline v neindustrijske namene! <_<:hohoho:

Ja,ga skrije? v konoplji in ko pridejo mimo organi pregona,te ne vidijo ker si skrit v mazdi-zelenjavkotu... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

zaenkrat je v planu nekje ?ez 2-3 leta :DObjavljena slika

sm pa to dobla za b-day,..jo je narisala moja Nin?ika,..beyba raztura :bravo:

Nikoli ne ve?,mogo?e pa bo dizajnerka za....nove mazde. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.