jaz pa mislim, da je ta model narej posebej za Irce, ki pridejo v salon in so navdu?eni nad zeleno barvo: "Isn’t it the fine-looking green car, laddie"
meni je tudi sedaj?nja oziroma trenutna razli?ica bolj v?e?. bolj je razpoznavna. ?e pono?i jo na AC takoj spozna?, ker ima toliko narazen lu?i.
notranja armaturna plo??a in sredinska konzola sta v novi M6 bolj dolgo?asni (tu je na slikah sr. konzola tako razdvojena na zgornji in spodnji del, kar mi nekako ni v?e?). tudi 4 sprednje lu?i (oz. 3+1) so pri trenutni M6 zelo posebne, prav tako dve vzvratni lu?i.
vem, da gre evolucija modela naprej in tudi ni vedno najbolj?a. tako da komur je sedanja M6 bolj v?e?, je treba pohitet in jo kupit, dokler ?e nove ni zunaj, he he.
uhhh sem se ?e oddahnil, ker sem mislil, da samo mene motijo dolo?ene zadeve...
1.) Prednje lu?i - vse ovito in zavito, kar nekako ne pa?e na avto, ki ho?e biti bolj resne sorte.
2.) Podalj?ki odbija?ev in pragovov mo?no dvomim, da bodo ti?ali na serijskih modelih (me zanima kako zgleda brez tega) :ne vem:
3.) lok na prednjih blatnikih nekako ne pa?e k tistemu na zadnjih. Ali ob tak?na kot spredaj ali pa tak?na kot zadaj
4.) Zadnje lu?i - pa ker idiot si je spomnil meglenko na eni lu?i in rikverc na drugi - zglada kot bi avto ?kilil
5.) Armaturka ?e posebej srednji greben izgleda precej konfekcijsko brez domi?ljije in je vsaj za razred slab?e (za oko) kot pri trenutnem modelu. Sredinski display je skoraj kopija trenutnega, ki tudi ni biser tehnike.
6.) Volan v dveh barvah je bolj ki? kot ne in tista siva plastika na njem zgleda precej poceni. Vpra?anje kako bo zgledala po nekaj letni uporabi? :ne vem:
Ma ne vem, ?e odmislim zgoraj napisane detajle in pogledam globalno sliko mi je v?e? in nikakor se je ne bi branil ampak kaj ko pravijo, da hudi? ti?i v detajlih
Mah kaj, treba jo bo pogled v ?ivo, al takrat, ko pride na na? trg ali pa ?ez par dni na salonu v Frankfurtu.
Saj to pravim... ta avto je bil malenkost pred ?asom in ko je spet pri?la moda okroglih avtomobilov je bil pa? ?e "star". Men je bila 121 takrat kar simpati?en avto?ek in sem z njim prevozil nekaj 100km.
kaj je ?e to?
Verjetno je mi?ljen harakiri - japonski obredni samomor.
Sajmon, pri 180cm si precej manj?i od povpre?nega ko?arka?a in ?e ti lepo sedi? to ni nujno da pomeni, da bo nekdo, ki je vi?ji od 190cm imel dovolj prostora.
Jaz imam 190 cm pa sem ?e imel te?ave s sedenjem - recimo ta star Audi A4 je ?e tak primer.
Pri najve?ji evropski reviji Avto Build so ponovno naredili letni survey in Mazda je ?e tretje leto zapored odnesla prvo mesto za najbolj zanesljiv avto. V raziskavo so vklju?ili tri in pet let stare primerke.
Potem Mazdo 6.Jaz bi imel pa 3-ko ker mi je ful huda!Spet po drugi strani pa Mazdo 6 ker je 4X4
Definitivno 6 MPS zarad ?tirikolesnega pogona, ker toliko konjev je za prednji pogon le preve? ne glede kak?ne sisteme za stabilnost uporabljajo. To ni to - pri 250+ konjih sta lahko izbira samo pogon zadaj al pa 4x4.
Pa kwa je temu folku? Zakaj jih kaj ve? ne kupujejo - kako si predstavljajo, da bi jaz ?ez ene dve leti pri?el ugodno do kak?ne rabljene, ?e jih bo tako malo? Mislim halo res neodgovoren folk
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz pa mislim, da je ta model narej posebej za Irce, ki pridejo v salon in so navdu?eni nad zeleno barvo: "Isn’t it the fine-looking green car, laddie"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani