saj zato pa danes nekatere firme ?e zapirajo oz. zmanj?ujejo ?tevilo zaposlenih, ker so pozabili za razvojni oddelek oz. ni bilo potrebe po njem... in ?e pogleda? njihov avto danes napram evropskim ali japonskim
-------
dale? najcenej?i bencin pa je v Iranu kljub temu da izva?ajo nafto uva?ajo pa bencin, kolk bi bil ?ele ?e bi nafto samo predelovali - pa smo zopet pri ameri?anih
zakaj pa potem skoz nekaj dokupuje?, montira?....
Zato,ker so v mazdi pozabli na detajle-to pa naredi piko na i v vsaki stvari.
poleg vsega na?tetega bi bila zanimiva tudi cena; ?e samo pogledam CX-7, (govorim pa tudi za ostale modele, prirejene za evropo), bi moral biti vsaj 1/3 ni?ja zaradi vseh predelav na?tetih zgoraj in pa ?e 20% zaradi slab?ih materialov - in verjetno tudi tanj?e izolacije...
?ele nato bi se lahko pogovarjali o dodatnih popustih, itd.
najbolj me pa ?alosti to, da avto, ko pride v Slovenijo, pa je ?e brez tiste dodatne opreme, katere v razviti evropi imajo,
?e pogledam samo svojo 6, tamo?no in je brez prave akustike oz. ima samo ubogi radio, ostalo si pa dokupi, za xenon lu?i (labi, ?eprav ?e vedno ?isto ne verjamem, jih bom poslikala in bo? nato presodil) in lita plati??a pa isto, pa ?e kaj bi se na?lo... edina tola?ba je ta, de sem z vo?njo z njo zadovoljjna kot prve dneve...
Sej zato sem jo jest kupu "tam ?ez",ker imajo 6-ke vso opremo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej lahko da niso.
Nikjer ni pisalo,da so uradne slike nove 6-ke.Lahko,da se je nekdo igra?kal na fotoshopu?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani