Tole je pa slab odziv... jaz bi ?tartal iz Mirne pe?i in od tam je do MS ve? kot tri ure vo?nje oz. skoraj 200km in bi se mi skrajno neumno zdelo, da bomo na koncu trije na tem sre?anju.
Zato se tudi nisem prijavil, ker ?akam koliko bo sploh udele?encev.
Ojoj, Golf... na ?alost mam slu?benega (1.6 IV) in lahko vam povem samo eno - avto je en crap - moj biv?i Clarus je bil vsaj za dva razreda nad njim, ?estke pa sploh ne bom omenjal za primerjavo, ker bi bila to ?alitev za Mazdo.
Dvomim da so v verziji 5 bistveno izbolj?ali stanje saj iz generacije v generacijo Golf izgublja proti konkurenci in ga danes re?uje zgolj ime - si predstavljate, da bi to bil isti avto in bi mu samo zamenjali ime - tudi v o?ji izbor ne bi pri?el. Da ne nakladam v tri krasne lahko primerjate z Boro, ki je itak samo golf z ritjo (karavanska Bora je pa enaka karavanskemu Golfu) in kako se Bora prodaja v primerjavi z Golfom? Slabo!!!
V glavnem Golfu ?ivljenje re?ujejo tisti, ki so imeli izpit ?e takrat, ko se je prodajal Golf enka in je bil takrat v Sloveniji (Jugoslaviji) to presti?ni avto.
P.s. ?e koga zanima zakaj sem razo?aran nad Golfom lahko tudi napi?em, da ne bo zgledalo kot, da kritiziram na pamet.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e ho?e? MES uveljavljat mora biti avto vsaj 1x letno servisiran na poobla??enem servisu, da ti kartico podalj?ajo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani