Skoči na vsebino
Seat Leon 2020
Napisano

V?eraj so predstavili novo generacijo Leona:

Meni zunanjost zgleda v?e?na, ?eprav me prednja maska spominja na Suzuki SX4 / Kia, zadnja je pa vzeta iz Tarraca. Je pa zanimivo kako so kot prvo in najbolj pomembno zadevo predstavili "conectivity", zgleda, da smo pokopani tisti, ki si ?elimo kakr?no koli analogno in brez-doti?no upravljanje v prihodnosti.

Me pa zanima kak?en price tag si bojo zej postavli, glede na to da koncern ho?e seat postavit nad ?kodo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov Mazdin bencinski motor - Skyactive-X
Napisano

Evoga, prve normalne recenzije (tale siva je X, prej je meu navadn G motor):

https://youtu.be/CyY679e3LwU?t=451

Na kratko o videu, ker je v ?e??ini, de?ko pravi, da je dovolj konjev, ?e ga pa? pritisne? v ve?je obrate. Baje pa se lepo pozna ?e pri ni?jih obratih, da vle?e bolj kot navadn G. Pa 4s of 50 do 100, mi tut ne zgleda slabo. Predvidevam/upam, da za par tednov dobimo prve testne v Slo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov Mazdin bencinski motor - Skyactive-X
Napisano

@Aless jp to?no to, da ni kje blo treba kej nazaj zavrtet nastavitve, zaradi kake okvare/emisij etc. Ker kot pravim prve informacije o teh motorjih so oblublale ?ez 300 kar je bilo smiselno ogla?evat kot nek dizel navor, ampak zdej ... je pa to sama ?alost, dokler pa ne bomo sprobal, pa tak ne bomo vedl, zaka se gre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.