Meni se zdi tale cena 19.990 dobra tr?na poteza, saj bodo na ta na?in s svoje salone pritegnili ?e dodatne stranke, ki jim prej s ceno preko 20.000 avto ni "di?al", kasneje pa ?isto mo?no, da se tudi tak?na oseba odlo?i in ?e kaj malega doda.
Ogledala bodo zagotovo druga?na, prav tako notranjost, v to sem prepri?an. Zame je trenutno Clio merilo lepote v tej klasi in upam, da se mu 2-ka pribli?a, ?e ga ?e ne izpodrine.
Takih je kar nekaj kri?i?? s pogojno zeleno in hkrati rde?o/zeleno za naprej
Tega imajo po ex YU kar precej, pa ne vem kje bolj ali BIH ali Srbija (pri tem sem bil precej zmeden kako naj se ravnam in kak?en smisel ima vse skupaj).
Pred kratkim sem vozil tudi Golf7 (no nisem ravno ljubitelj Golfov, zlasti zaradi Kamenodobnega izgleda in zelo konzervativnih sprememb pri "kao" menjavi generacij), a vseeeno mislim, da ga bo nova 3-ka posekala v vseh zadevah, razen v eni ga pa pa? ne bo in to pri tistih kupcih, ki pa jih je veliko in si re?ejo "Golf je Golf" in zamenja staro za novo.
Priporo?am testno vo?njo, zagotovo bo navdu?ila tudi vas kakor je mene.
Danes sem jo prvi? vozil in moram re?t, da me je avto NAVDU?IL. Znotraj celo bolj kot aktualna ?estica, armaturna plo??a se mi zdi bolj?e izdela pa tudi ekran?ek, ki se vam med vo?njo odpre in vam tik pred vetrobranskim steklom ka?e hitrost. Tega racimo 6-ka nima, kar mi je ?udno. Aja, tale motor je bil samo 2.0 benz, tako da ni? posebnega, pa vseeno ?isto zado??a za povpre?nega uporabnika.
Osebno se mi zdi cena 13.900? za osnovni model zelo ugodna cena za avto tega razreda, o ?emer boste presodili sami.
@UTT, jaz bi si na tvojem mestu poizku?al izposlovat kak?no dodatno ugodnost zaradi dalj?ega ?akanja od predvidenega, npr. kak?no dodaten "bonbon?ek" pri opremit, itd. Govorim teoreti?no in ne iz izku?enj, da ne bo pomote.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jz bi imel prov takole MODRO.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani