Skoči na vsebino

Meni nobel prehod ni problem, rabis malo ?asa, in se hitro navadi?. Kmalu ti tudi prav pride. Bolj mam problem iti v 'manj?i' avto. od Mazde 5 se vozim v komfortnem prostoru, in to se ogromno pozna. levo in desno imam skorajda pol metra prostora. ?e enkrat je bila tu Alhambra zakon. C je ni?ji in se ?e pozna, samo ni panike.

Meni je osnova za avto prostor, pri Slivki je pa malo druga?e, verjamem da ne rabi limuzine z ono in tisto za vleko drv.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plus:

• po novem se bo DRAJV popust upo?teval pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju avtomobilskega kaska. Ostale zavarovalne vrste niso tako tesno povezane z na?inom vo?nje, zato zanje DRAJV popust ni ve? predviden. Vsem uporabnikom, ki so za?eli z zbiranjem popusta za pridobitev kode za popust ?e v letu 2018, po sedaj veljavnih pogojih, bomo seveda priznali DRAJV popust na vsa avtomobilska zavarovanja;

Ne vem ali je bilo ?e sedaj tako??

jaz sem dobil vedno na vse - na kon?ni znesek, sedaj bo pa zgleda samo na posamezne dele

Premalo so uproabljali... oz. je bilo prelahko priti do max popusta :) ... Priznam... tudi sam imam prizgano apliakcijo le toliko, kolikor je potrebno, da dosezem popust :) ... ali pa ce so kaksni dodatni izzivi ... teh je pa v zadnjem casu zelo malo ... 

Ma lej tudi za 400km ni tezko iti na AC sam za popust.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ni? pa ne povedo ali je ?e vedno tu 5% za?etni popust, ker zdaj je bilo 5% + max 20 to?k (10 mesecev) sedaj pa pravijo da lahko zbira? 12 mesecev.

Je mogo?e sedaj zgolj mese?no 12x2?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-Vision
Napisano

Se vztrajajo zgleda, samo ne vem ce bo lahko uvidela EU

Edit: Ha ha sele potem sem videl da je revija junij 2016 :). Cakam pri vulkanizerju :)post-2637-0-99975800-1528526688_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-9 II
Napisano

Kaj pa CX-8? Podalj?ana razli?ica CX-5 s sedmimi sede?i in turbodizlom s 190HP.

Ni isto TD....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-9 II
Napisano

Turbo CX9 je edini SUV ki bi ga mel, bolj za joy kot kaj drugo. Verjetno pa ga niti v EU ne bo nikoli...

https://www.forbes.com/sites/joshmax/2018/01/25/clash-of-the-2018-crossovers-volkswagen-atlas-mazda-cx-9-and-mitsubishi-outlander/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-3
Napisano

A je kaj druga?e  :zvizga:

letnik :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov Mazdin bencinski motor - Skyactive-X
Napisano

Defacto je pa vedno razlika med slikamo in vtisom v zivo. Moj motor ko ga je suzuki dal ven sem se zgrazal kljunu in slikam, zdaj ga pa mam ker je v zivo bil popolnoma drugacen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A sem edini, ki mu nov koncept niti ni pov?e?i? Edino zaradi pri?akovanja motorja se ?e zadr?ujem pri nakupu. Mislite, da bodo SkyactiveX motorji dra?ji ali cenej?i?

Ne mores reci a bo motor drazji...al bo drazji avto ali ne...ponavadi so novi tam ene 2k vec pa dodajo kak sistem

Ja no tale zadnja sajba res ne more ostati (razen ce dajo posebej coupe ven)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dvoumno sporo?ilo...

http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilnost/novice/mazdini-bencinski-motorji-na-ravni-elektricnih/444530

Skyactive - X marca 2019

Skyactive - 3 pa nedore?eno v bistvu, kaj je potem takem Skyactive X, ?e klasi?en - dana?nji motor?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ajde ok, se mi zdi da pamketno razmi?ljajo, ampak, kaj pa ?e eu res re?e ni? ve? bencinarjev in dizlov od 2020, ali 2030...???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 facelift 2015
Napisano

http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilnost/novice/mazda-6-s-hipnim-pojemkom-do-zanesljivejse-voznje-v-ovinkih/405304

PA mislite da je to sedaj standar feature (brez mo?nosti izklopa), sigurno doda k varnosti, kaj pa ko ho?e? da te navor malo vle?e nad mejo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.