Skoči na vsebino
Mazda6 2013
Napisano

to je cena za revolution z navigacijo, kar bi moralo biti na koncu cenika

Aha...samo dizl?ek (mal bolj konkreten) in karavan zna zihr ?e jur?ka, dva gor vr?t? Kaj misli?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2013
Napisano

Konkretna dizlca in karavan zna biti potem kar nekaj ?ez 30.000,00 eur. :unsure: Se bo pa vsaj kmalu (sej se ?e zdej) dalo lahko re?em ?e tastaro s full opremo ?e za lu?tn denar dobiti...sploh tele zadnje TAKUMA al kaj je ?e, z vso opremo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3 - SLO predstavitev
Napisano

kvaliteta stane samo je vseeno malo preve? malo da? zravben pa dobi? polno opremljeno 6 - ko

Jah tole ja pa pri vseh avtih, da ?e malo doda?, ampak pri Mazdi je nekako takole da mora? ?e kar dobro opremljeno trojko izbrati in ?ele na to nekaj dodati da dobi? neko srednje opremljeno ?estko. Potem se pa za?ne cincanje :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3 - SLO predstavitev
Napisano

Evole ?e na Cosmosu :)

http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=2391

Evole, in za 15t EUR dobi? zelo soliden avto z dosti opreme, sedaj kot vidim je DSC ?e v CE opremi (prej je bil ?ele pri TX), potovalnega ra?unalnika t?e se ne motim tudi ni bilo v CE opremi, in vstopni motor je 1.6 (105 konjski) - enaki kot prej. Pametna odlo?itev da so se znebili 1.4 ma?ince, ki je bila res pre?voh.

Pa ?e ena pametna odlo?itev pri 2.0 motorju - kot sva ?e z Uro?om govorila, pri sedaj ?e "stari" GTA, manjka ?esta prestava kar so zgleda tukaj popravili. Motorja 2.2 dizel morata pa kar trgati :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 MPS
Napisano

A je mo?n da je kk?na MPS-ka 3 ?e pri nas?? Ker v?eri pri Brezovici je pri?la nasproti mene ena modra in mi ni? ni blo jasno, ista maska isti odbija? kot mps :blink: ...razen ?e je samo to zamenju pa je wannabe mps?? mi je res ?al da je nism zadi vidu ker potem bi bilo takoj jasno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novosti... wankel+hibrid...
Napisano

V?eraj sem po tv-ju gledal neko oddajo o teh avtomobilih v Sloveniji.

Je uvoznik mazde povedal da tista RX8 ki ima serijsko 210 konjev, jih ima potem ko se preklopi na vodik samo cca. 110 :blink: ,in to je slabost pogona na vodik. Kot so ?e povedali bi pa prvo kot prvo moral vodik postati mno?i?no dostopen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.