Z vajinima izjavama se sicer strinjam, vseen pa mislm da se verjetn ne spla?a "tople vode" odkrivat in da so najva?nej?e prodajne cifre, ki bodo s tole bolj priljudno obliko najvrjetnej lep?e za oko mazdinih vodilnih!
Mene pa tele voz-ek kr precej na Korzo spominja, pa glede na to da je bla korsa slo avto leta, predhodnica pa je bla dale? od neke popularnosti, pol se stvari zih obra?ajo na bol?!
Ma kon?no da so dal eno mal bol normalno obliko vn, ne pa eno gajbo za jabuka furat, kot je bla do zdej.
Tut prodajne ?tevilke bi ble precej bl v prid Mazde, ?e bi v tej klasi ki je ful prodajana imel konkuren?no oro?je raznim kliotom, jarisom, gecom in korzam!
na SLO ttx so jo dobro opisal, se mi zdi da stran 615!
Naj ?ivi mazdina revolucija, ampak kaj ko bo zihr ostal samo pri ?tudiji!
Kar se pa zgre?enih oblik ti?e se pa spomnem bemfića 7ke pred par leti ko je vn pr?ov, ko so vsi govoril kok je grd, pa tut prodaja nikol ni stekla kot so pr?akval!
EN frajer iz kamnka se je s charlestonom zaletel pri 20, 25 in naredil harmoniko iz njega, to zna bit pol podobna, posledi?no je ho?e? no?e? postal ljubitelj goveje muzike!
Poraba je mi?ljena med vo?njo z avtom, ne dokler je na ?leperju nalo?en!
Glih sm na txt pre?ital tole novico:
V svetu avtomobilizma sicer vladajo podjetja s tradicijo, vendar pa se vedno najdejo drzne?i, ki posku?ajo p rodreti s svojimi idejami.
Podjetje Loremo AG obstaja ?ele od leta 2000, letos pa je na avtomobilskem salonu v ?enevi zbudilo pozornost s prototipom vozila, ki naj bi za 100 prevo?enih km porabilo le 1,5 litra. Kljub temu pa naj bi ultralahko vozilce, dolgo 384 cm, z 2+2 sede?i, ki tehta le 450 kg in ga poganja dvovaljni 15 KW dizel motor, doseglo hitrost do 160 kmh.
?e bi ga izdelovali serijsko, bi bila zanj cena pod 11 tiso? evri!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Neki sm sli?u da je pod obleko temule podobna!
http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=485
sam so pa dobr zadel obliko matr vola!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani