po novem se bo DRAJV popust upo?teval pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju avtomobilskega kaska. Ostale zavarovalne vrste niso tako tesno povezane z na?inom vo?nje, zato zanje DRAJV popust ni ve? predviden. Vsem uporabnikom, ki so za?eli z zbiranjem popusta za pridobitev kode za popust ?e v letu 2018, po sedaj veljavnih pogojih, bomo seveda priznali DRAJV popust na vsa avtomobilska zavarovanja;
Ja pol pa tudi strokovi ?lanki pi?ejo bullshit. Rre?eno je bilo, da je mazda prva s tako kompresijo in posledi?no tudi DPF filtra ni. Ok, tam so vam najbr? pravilno predstavili vse skupaj. Upam
Meni pa je karavan ta novi zakon in ko bo ura ga bom rabljenega (nikoli novega) nabavil.Pa kaj, ?e gre kak?en kufer?ek manj v prtlja?nik bom pa isto robo kot sedaj spakiral v vre?e.Pa bo problem re?en.
Edino kar me skrbi je PDF- moja Mazda I je zakon, ker lahko 20 krat na dan naredim po dva kilometra pa se ni? ne pri?iga.
Ta nova naj bi bila brez DPF? Sem na parih koncih ?e prebral to.
Sicer offtopic, ampak pretiravate. Glede specialk, tut za 1500 recimo dobi? zelo spodobno rekreativni, ki zna za ve?ino bit ?ist ok. Jaz sem ravno kupil hardtaila 29er-ja :-). Tle je tut podobna zgodba. Vsi gledajo sam, da je menjalnik xt, itd...pozablja se pa na okvir, ki je dale? najbolj pomemben :-)
Kaj pa vem ,jaz malo dvomim da je to. Ker moja stara ?estka ima isti problem. Pa ni nobene extra za??ite spodaj. Ne vem kako to konkurenca re?uje, da se teh kamen?kov recimo ne sli?i.
Evo, pa sem tudi jaz preizkusil novo ?estico in sicer limuzino cd150 attraction. Kaj naj re?em, zelo pozitivno vse skupaj.
Najprej motor. Zelo tih, pohvalno! 150 konjski ?isto dovolj zmogljiv, dovolj pro?en, start stop vseeno mal zatrese ampak dobro.
Kar me je pa precej zmotilo je pa zvo?na izolacija podvozja. ?el sem ravno z ?eninim bmw-jem k mo?niku in sploh nisem opazil, da so po cesti posuli kamenje. To sem potem z mazdo opazil, zgleda niso na tem naredili ni?. Ne vem a na japonskem ne poznajo kamenja :-)
Res, prav neugledno ropota kamenje po blatnikih.
Prtlja?nik se mi zdi manj?i, precej manj?i. Sem sel namenoma gledat, koliko litrov ima trenutna mazda in glej ga zlomka. 505l trenutna, 522l pa nova ?estka??? Tole mi ni ?isto jasno.
Splo?en vtis je zelo dober. Sede?i super, ravno prav objamejo telo, da te ne premetava sem in tja. ?e bi kupil.? Ma bi :-) "?e premi?ljujem" :-)
Skratka, pripomb na?eloma ni, razen to, da bi lahko malce zadu?ili ?e zvoke s podvozja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pol litra vi?ja poraba pri karavanu? Ok nisem gledal, a to zaradi te?e? Sprednji konec imata isti, torej zra?ni upor mira biti bolj ali manj enak.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani