Ne, teh 4.500€ so proizvodni stroški: material, delavci, elektrika,... Stroški, ki jih ima Renault od nabave surovin pa dokler ni avto na koncu proizvodnega traku.
A mogoče kdo lahko kje izbrska podatek, koliko dejansko res nanesejo proizvodni stroški za tako vozilo?
Pred kakšnimi petnajstimi leti vem, da so bili stroški proizvodnje za Clio Storia 1,4 na koncu proizvodnega 4.500€. V salonih se ga je pa prodajalo po 12.000...
A to skupaj s hišo, v kateri je garaža in v njej ta avto?
Ker čez petnajst let bo vreden po 0,30€ na kilogram, pa še to pri kakšnem ciganu, ker v centru za oddajo izrabljenih vozil ne dobiš ničesar za avto. In mislim, da v Evropi ni veliko ljudi, ki lahko zagonijo 80.000 in več evrov vsakih petnajst let za avto...
No, tako veliko pa spet ne, si pa ti zelo pikolovski in misliš, da je vse natega kar se ne sklada s tvojim prepričanjem:
- homologacija senzorjev, ki naj ne bi bili originalni. Kako veš da niso originalni, saj Mazda naknadno vgrajuje vse mogoče proizvajalce senzorjev v skladu s tehnično ustreznostjo. Ker se senzorji ali že vgrajeni ali pa jih naknadno vgradijo na isto mesto ne vem zakaj bi to morali homologirat. Po tej logiki bi morali vsake zavorne diske in ploščice, ki niso istega proizvajalca kot je originalno, homologirat na novo.
- to ni dodatna oprema, saj ima Mazda homologirano opremo z vgrajenimi senzorji. Za znižanje cene je pač nižji nivoji opreme nimajo. Sama Mazda pa ime narejeno homologacijo za cel avto. Če tega noben nivo opreme ne bi imel bi moral homologirat in seveda isto velja, če bi se zadeve vgrajevale naknadno, izzven Mazda pooblaščenega servisa.
- v MES-u je zapisano, da se avto odpelje do prvega najbližjega Mazdinega servisa in ne tistega, ki bi si ga izbral uporabnik. Če je ta servis oddaljen več kot 100km potem na najbližji usposobljen servis.
Se je za vprašat, kje je problem. Glede na to, da si edini, je verjetno nekaj s tabo narobe...
Ni edini. Če preiščeš forum, je bilo kar precej tega.
Pri meni se je Mazdina zgodba začela z vgradnjo neoriginalne opreme na nov avto in "nepooblaščeno" predelavo ob dejstvu, da so bile vse vgrajene komponente na računu skupaj z avtom.
Nadaljevalo se je s tem, da so avto dali na cesto brez da bi dodatno opremo in predelavo vpisali v homologacijo.
In tako naprej in tako naprej vse do takrat, ko mi je "shodil" kolesni ležaj in sem moral doplačat, da so avto peljali na najbližji servis, ker ga je MES na vsak način hotel peljati na drug Mazdin servis...
Meni se ne zdijo glih terenci. Na videz pa res spominjajo nanje. Plus vidim v višjem sedenju in krajši dolžini (parkiranje), minus v slabši legi, manj udobnem sedenju, večjem uporu.
Kolegi z manjšimi otroki pogrešajo ponudbo enoprostorcev.
Kateri to krajši dolžini? Naša Mazda 5 s sedmimi sedeži je po dolžini primerljiva s SUVi, če ni celo krajša...
Eno stvar je pa pozabil napisat: ja je vzel staro za "dober" denar in da je imela zadnjih 150.000 km... Japonci in dizli... Kaj pa vem, mi bomo kmalu imeli 350.000, pa smo imeli samo dvakrat servis okoli 800€. Na vsakih 120.000 je namreč treba zamenjati zobati jermen, pa še olje v menjalniku smo menjali. Drugače pa samo olje in filtre...
... ... ... ... ...okoli 75 konjev in okoli 900 ccm motor, je pa motor e obratni z velikim blatom in direkt vbrizg goriva, ... ... ... ... ... ... ... ...
Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm sodobnih motorjev. Mi lohko kdo to raztolmač tko, bl po kmečko?
In mislim, da bo počasi nastopila recesija, posledično bo padla kupna moč, kar pomeni, da bo avtov dovolj in bodo cene padle, pa še kup ugodnosti zraven, samo, da sploh dobijo kakšnega kupca. Le kakšno leto bo treba počakat...
Sm kmet an s hribu dama pa ne zastopm prou preuč usega tega. Mislm, en malčk sm zgleda naglušn ratu. Ves čas poslušam, kako se je dvignila cestnina, pa elektrika, pa nafta, pa kruh, pa mleko, pa... ... ... ... Nekako pa sem preslišal, da se je dvignila plača...
A to pomeni linijski 6-valjni dizelaš v karavanu z ročnim menjalnikom in vlečno kljuko? Mogoče je pa še upanje, da najdem avto po svojem okusu tudi med novimi, ne le med petnajst let starimi...
Res sem imel drug motor na M3 g 120 a sedaj imam 56 konjev več in kljub večjemu uporu 0.26/ 0.33 mi manj pije za cca 0.2 litra/100 kar mi je ok.... 🤗👍
Sm kmet an s hribu doma, pa se na te reči ne zastopm lih tanartabl, ampak če prou zastopm, bi tanartabujš naredil, če bi ti v svojo Mazdo zmontiral kakšen 14 valjni RT-flex96C z močjo 107.389 konjev in boš imel porabo manjšo za skoraj 120 litrov na sto kilometrov...
Za jahto ravno ne vem, ampak ena kontejnerska ladja (sploh, ko izpluje na odprto, segreje motorje in rezervoarje ter preklopi na mazut), ja, takrat je pa tole vse skupaj "mala šala"...
Nimam avtomatskega menjalnika pa tudi sank ni na strehi.😉
Tako,da tvoja teorija (razen malo. večjega zračnega upora mazda cx 30 = 0,33, mazda 3 =0,26 ) ne drži popolnoma. Kak deci na 100 je res več, to je pa tudi vse.
Pri desetih avtih je to že liter na 100 km...
Glede na to, da je v Evropi vsaj 50.000 Mazd CX-30 teoretično to pomeni 5000 litrov na 100 km. Če vsak v enem letu naredi 20.000 km, teoretično to pomeni 1000 m3 goriva na leto več.
To v teoriji. V praksi pa to pomeni, da nas določeni jebejo na suho z ekologijo (start-stop sistemi, LED luči,...), dokler to koristi njihovim financam...
Gledam tale posnetek. Zdaj razumem, zakaj so Mazdini avtomobili oblikovno take pacarije. Rusi svoje avte obtešejo s sekiro. Japonci jih pa speštajo iz gline. Se vidi na začetku posnetka. In glede na končni izdelek je bila glina preveč mokra pa se je razlezlo po svoje.
Še dobro, da imajo vrhunske motorje, pa jih to rešuje. No, pa nekateri so nori na rdečo barvo, da dobi človek občutek, da je Mazda komunistični avto...
BTjka ima tudi stalni pogon zadaj in z malo občutka se prav lepo pelje, nič ne premetava tiste riti, ne zanaša, ne koplje,... Le gume je potrebno imeti ta prave in z dovolj profila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Potem je pa že blizu C-kategorije...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani