Skoči na vsebino
MAZDA 6 MPS v Slo
Napisano

Men pa oblikovno ?e ni tok falena impreza! Mej bi jo pa predvsem zarad 4x4, podvozja, lege, turbo puhala... :D

Tehni?no kar napreden avto, sicer mi je pa za zdj najja?a 3 mps, oblikovno kot tud preformansko! :bravo:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 MPS v Slo
Napisano

?e bi bila MPS tudi karavan, bi jo kupil. tako pa ne.

?e zmeri ti ostane Subaru Impreza WRX karavan! :bravo: Je mal ?vohnej k mps-ka ampak useen trga! :danzoman:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zoom Zoom PHOTO COMPETITION
Napisano

Velika nagrada. Nagrada za prvo mesto!

Odpeljite se domov v novi mazdi MX5! Simpati?ni avtomobil, najbolje prodajani roadster vseh ?asov (769.454 prodanih avtomobilov), bo va? ?est mesecev.

Tola?ilne nagrade

Ostalih 7 tekmovalcev (tisti, ki se uvrstijo med 8 najbolj?ih) bo prejelo:

bon za obisk seminarjev podjetja Lisac&Lisac v vrednosti 200.000 SIT

bon za nakup knjig izdanih v zalo?bi Lisac&Lisac v vrednosti 50.000 SIT

komplet vseh izdaj mese?nika Korak pred konkurenco

knjigo »Direktni marketing po zdravi pameti« enega najbolj znanih gurujev direktnega marketinga gospoda Draytona Birda z njegovim posvetilom.

Vsi tekmovalci, ki se uvrstijo na glavni turnir ? prvih 32 tekmovalcev - bodo prejeli:

bon za obisk seminarjev podjetja Lisac&Lisac v vrednosti 100.000 SIT

bon za nakup knjig v zalo?bi Lisac&Lisac v vrednosti 25.000 SIT.

Evo to mislm da so nagrade! Vseeno bi lahko dali mazdo za trajno uporabo ne pas za 6 mesecev! Sicer pa dobr izziv za nekoga ki rad dela v tej stroki, to je res. ?e se bo? prjavu pa velik sre?e!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zoom Zoom PHOTO COMPETITION
Napisano

No ?e n? druzga je usaj v avtu ne pa na kameli pa na konju pa ne vem kaj ?e. Tist na prvak.si sm si ogledu in se mi zdi bedno! 50.000 sit pla?a?, bog ve kok ?ans ma? da zmaga?, avto pa dobi? za pou leta se mi zdi. Kr neki!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.