Skoči na vsebino
Mazda Furai
Napisano

ni mi v?e? <_<

ko ne ve? kaj je lepo :D pa? ma vsak svoj okus :P men osebno je pa fullllll v?e? :ljubezen: zgleda tak ko kak alien :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2008 Mazda 2
Napisano

Upam d nav niti prbli?n tako skropucalo kot nekatere kvazi limuzince tega razreda, npr. polo, fabia, thalia <_<:D

baje naj bi veliko obetala :ne vem: bomo videli :ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPY PHOTOS: New Mazda 6
Napisano

lepe ?tev?ke ma :ljubezen:

pa cela je lepa :ljubezen::ljubezen::bravo:

Za?elo se je z Mazdo2, nadaljuje se z Mazdo6: kljub bolj?i varnosti in udobju, ve?jim zunanjim meram in pove?anju notranjega prostora je Mazda 6 la?ja od predhodnice.

Edina prava novost je 2,5-litrski bencinski motor, ki je (trenutni) vrh motorne ponudbe v novi Mazdi6. Zamenjal je dosedanji 2,3-litrski motor, zmore malenkost ve? mo?i (170 'konjev'), precej ve? navora (za skoraj deset odstotkov) in porabi manj goriva. Novo Mazdo6 bomo podrobno predstavili v Avto magazinu 25/2007 (izid 6.12.2007).

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

ma ne vem kdo na tem forumu menja avte vsake pol leta :P khm se opravi?ujem,..1x na leto,..to?no eno leto :P

joj bom tepena ;)

:ph34r:

EDIT:sm ?e..... :hohoho:

ma neee :hohoho: kaalman se zdej z felgam ukvarja kk bi ble ?rne :D:D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

Danes sem eno videl na poti proti AC iz ?tajerske, Najprej kar je bilo videti je bil ogromni Mazda znak potem sem ?ele dojel da je bila CX ?rne barve z mislim da CE tablicami. Malo imam na sumu, da je bila Wildcat :D

a je bla velenjska? :bravo: po je ona 100% :D drga? je pa v celju ena z nem?kimi tablami sam je tut ?rna :danzoman::danzoman: avto zgleda nice and ZOOM ZOOM :jupiii:

sam volan majo pa skor vse mazde enak :blink::D:hohoho: drga? pa lepa :ljubezen: alo kaalman je to tvoj naslednji projekt :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2008 Mazda 2
Napisano

pred selmarjem v celju ?e vsaj 1tedn pa pol gledam zeleno dvojko (novo) men osebno je dost lep?a ko tista stara gajba za japke :hohoho: znebil so se vodoravnik dolgih lu?i pa zasekane riti :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

gledam da ma spredaj kar nekaj podobnosti z na?o 5ko :bravo: sm mogo mal bol pogledat ker drga? bi pa zame?u :P zadek je pa dolgo?asen <_< vsaj meni :D lu?i ma pa take ko seatovi novi modeli :blink: vsi lu?ke ob strani :ne vem: druga?e pa NICE :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2008 Mazda 2
Napisano

Clio je ?e dale? za mazdo, niti pribli?no mu ni podoben, ker ima clio bolj "ostre" linije.

meni vle?e bolj na toyoto yaris :blink::blink::D drga? pa ql, so se vsaj znebil odbitga konca pa unih dolgih grdih lu?i :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KONCEPT - MAZDA NAGARA
Napisano

Za moje pojme too much space shuttle.... <_<

Podpis :D

Sam drga? jim pa svaka ?ast da se spustijo v kaj takga :mi pijemoo: Sam ko ne bo pri?el nikoli do mass production <_< ?e pa bo, bo pa cena visoka do nebes ?zmeden? 100% B)

Ajde FSM

Mikey

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.