Sem prebral tale test, pa mi nikakor ni v?e? poudarjenje nekih satanisti?nih vra? in ?tosov (oglejte si kolikokrat se ponovi vse skupaj, ne re?em enkrat ali dvakrat);
Alex, verjetno so jih malo zadr?al s prodajo, ravno zaradi tega E-loopa.
Je pa zanimivo, ko poudarjate bistvo 5-vratne makine, no pri meni se je zaradi LPG bojlerja (name??enega direkt za zadnjo klop) povsem izgubila ta funkcionalnost 5-vratne izvedbe, tako da bi zlahka kupil 4-vratnega v nadaljevanju. Ob nakupu pralnega stroja bom pa prisiljen kerga fehtat ali pa pla?ati dostav, v kolikor ne bo brezpla?na.
Danes pri AS Skorn?ek v Velenju videl zelo od blizu bele barve tanovo 4-vratno 6-ko. Od zunaj kar zanimiva ma?inca, medtem ko notranjost in tisti ekran?ek pa je res petkrat gr?i za videt kot pri moji 6-ki 2003 letnik, ko se ekran?ek (navigacija) odpre s pritiskom na gumb in niti slu?ajno toliko ne kazi videza armaturke.
Baje jo bomo lahko v kratkem sprobali in peljali (sem se danes neki menil v tej smeri).
Moje mnenje je, da je nova M6 pre?la v rang Audija A6, Bmw-ja 5...Vpra?anje je tudi koliko jih bo na na?ih cestah (napram zadnjem modelu) saj je avto po dol?ini izredno velik 4,86m pa tudi kon?na cena zna biti precej vi?ja in pa ?e ena velika napaka kot ka?e ne bo 5 vratnega modela. Sicer pa je po mojem okusu avto prevelik kot sem ?e nakazal v za?etku tega teksta.
Mislim, da bi Mazda ?e zdavnaj morala naredit serijo 9, ki bi ?la nekako v ta rang, 6-ka naj pa ostane v tem segmentu kot je bila ?e 1. generacija.
Sem si kar oddahnu ker tale opcija je DOSTI lep?a, hehe. Se tudi sam strinjam da je 4-vratna lep?a kt s 5-imi, hkrati pa veliko manj uporabna, tako da s takim ukrepom bi si le zo?ali krog kupcev, kar pa upam da so ?e sami dojeli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e bo cena primerna, bo ?el tale avto?ek za med.
Me pa prtlja?na vrata nekoliko spominjajo na enega Daweooja ali Chevroleta.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani