Skoči na vsebino
Mazda Washu
Napisano

O bljak....to pa res ni lepo.... Le kam grejo te smernice novodobnega avtomobilizma...

vesoljci.press.... :aaaaa:

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 MPS v Slo
Napisano

Ok sej ze vemo, da Boss ne zna vozit tko da ma visoke porabe :D

Labi boss te bo spet bum bum.... In glej to...tokrat mene ni zdraaveeen!!! :danzoman::ouje:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 MPS v Slo
Napisano

Meni to ni ratalo nikoli tudi na bencinskem Clarusu pa sem ga po?teno teral tako po AC, kot po mestu. Pa mi nikoli v 160.000 km, ki sem jih naredil ni pri?la povpre?na poraba ?ez 10litrov (max 9,8 litra).

Boss s prve roke ti povem da sem spravil mojo mazdo ?e dostikrat na over 10 l Popre?je..... Pa nisem prepri?an da sem ga na "limitu imel"..... :ne vem: Sicer pri alfi sem imel povpre?je od 8.2 do 9.6...se je pa tudi zgodilo da sem ga preko 10 l stisnil..... Ok... konjev je imela isto kot tvoja, je pa imela 400 CCM ve? od tvoje....thats the reason probably.... :ne vem:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

Simon obstaja en SUV zelooo zeloo podobne oblike.... sam se ne spomnem imena.... bom pre?ekiral pa javim!!!! Direktor Panterja v LJ ga ima! Lih take barve!

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

Zelooo zelooo lep SUV... linijo mislim da so zadeli v nulo, vsaj za moj okus, in ?e bo cena kolkr tolk primerna bo avto uspe?nica... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda5 V Slo !
Napisano

Wild mogo?e naslednji teden pridem na testno vo?njo....

Aja pa ?e to...ste mogo?e ?e dobilo now software za mazdo 3??

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.