Skoči na vsebino
Mazda CX-4
Napisano

Pozdrav !

Je to BMW?

LP

Verjetno, ker ni videti smernikov.........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-9 II
Napisano

Mazda 5 gta je mela tud vedno drugacne od ostale opreme

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-9 II
Napisano

A pol je to FL tastare?

Kak fl?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja in vodila sede?a bi tudi bi tudi zahteval nova?(pokanje v ovinkih)

So samo nabili pu?e nazaj in ?ez en mesec je bilo spet isto.Potem sem zrihtal sam,zdaj je mir.

Sem zahteval nov pedal sklopke ki je pokal tudi in sem ga dobil, in je spet pokal.....pa ga je spektr spet zahteval novega, in je spet pokal...

torej res bolje denar pa sam zrihtat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tako kot si naredil s tvojim avtobusom in afero dizelgate ane? ;)

yep, dizelgate sem dobil samo obvestilo da sem na seznamu in da se trudijo....to je bilo februarja letos............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KA jih bojo ?trihal al haube menjal? 

Ampak ne more? verjet, ?e vedno problem s plehom, barvo, rjo..................od leta 2002. Vsi proizvajalci se soo?ajo z istim problemom, ni?anje stro?kov (Mehika pri mazdi?) ampak vpra?anje ?e niso posledice 2x dra?je... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-9 II
Napisano

Je pa o?itno prva Mazda ko ima dejansko projiciran HUD na vetrobransko steklo:

CX-1.png

Ja projecira se, ameri?ani so od 2014 imeli tudi HUD...

Saj ne vem a evropske imajo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-9 II
Napisano

Kot sem ?e omenjal govorite cel ?as o ameri?kem modelu. 250 turbak ne bo in ne more v EU

CX-9 bo v evropi samo ?e ?ude?no Mazda naredi dizla.....ampak vemo, da so ?e za Mazdo 3 dizel rekli ne

?e pa bo bo pa verjetno samo kaka nem?ija, rusija itd...

Treba je novice razlikovati po trgih pri mazdi, enako velja za Mazdo6 250 turbo

http://www.carscoops.com/2016/03/mazda-says-new-cx-9-suv-could-come-to.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-4
Napisano

A bojo sploh se avte delal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-Vision
Napisano

Po moje je tole samo karoserijski koncept brez motorja za salone. Ni pa svoh.....

Kero verzijo infotaimenta pa ma :) ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bli?nja ali daljna prihodnost?
Napisano

Res je.

Isto so govorili takrat, ko so za razvajene pusije na avtomobile namestili streho, da sinhronizaciji prestav in elektri?nem zaganjalniku niti ne za?nem.

Sicer pa motorne ?age tudi uporabljajo samo tisti, ki drevesa ne znajo posekati, kajne?

Wall-E varianta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To dr?i ampak v androidu lahko po tem ko namesti? aplikacijo ji dolo?ene zadeve in dovoljenja izklopi?, recimo aplikaciji ki nima kaj za ?arit po imeniku, klicih, sms to onemogo?i?, sicer ?e vedno verjetno marikaj dobi in po?lje ampak manj kot pa ?e tega ne izklopi?.

Ios ali android....vse je v kodi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bu?e,

aplikacija sama pobira in logira, ter po?ilja informacije, ne glede na 'dovoljenja' ?e je tako zapisano v kodi.

Verjetno ve?, da so v Angry Birds pushali sistem za ?pijuna?o in prislu?kovanje, tudi ko je telefon ugasnjen....enako je za ve?ino appov, ki so 'free' tisto ki lavfa v ozadju kot advertising so pa engini za informacije

Skratka nima? nobenega nadzora preko nastavitev telefona

The data pouring onto communication networks from the new generation of iPhone and Android apps ranges from phone model and screen size to personal details such as age, gender and location. Some apps, the documents state, can share users' most sensitive information such as sexual orientation ? and one app recorded in the material even sends specific sexual preferences such as whether or not the user may be a swinger.

Many smartphone owners will be unaware of the full extent this information is being shared across the internet, and even the most sophisticated would be unlikely to realise that all of it is available for the spy agencies to collect.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-Vision
Napisano

Ampak wankel ne more dobiti euro norme, tud ce bo obstajal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda KOERU Crossover Concept
Napisano

Ja, ?e se preserava? na polno. Jaz, ?ena in ?tirje otroci imamo v petki dovolj prostora. Razen za po?itnice nismo ?e nikoli vlekli prikolico. Pa je najmanj?i zdaj komaj dobro leto star in zanj preva?amo ?e otro?ki vozi?ek s seboj. In potem je tebi z ?eno in dvema otrokoma premajhen. Me zanima, kako se potem spravi? na motor? Ali pa ima? kak?no lokomotivo od motorja...

Ful se preseravamo, in to vsak vikend posebej. Ta vsak vikend ko gremo na po?itnice pa nimamo prikolice s seboj. Ko grem z motorjem pa 4 dni nosim iste gate.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mogo?e se bo iz tega koncepta razvil kak?en nadomestek za M5.

Vsaj v mojem drugem linku namigujejo, da zna iti v smeri S-maxa

In kje je point druzinskega voza? Ze 5ka je bila prevec kompaktna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilnost/novice/mazda-napoveduje-novega-krizanca/371410

Me ne skrbi dizajn, ampak bolj to kam gre uporabnost vozil....a se bomo ?e tukaj poneumili totalno? Vse gre nazaj na kup (g)ejevsko ina?ico z 20' feltnami, za 35k? +

toyotin primer

2016-toyota-mirai_100521507_l.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.