Ja zdej ?e dobro da se je plug pred ?asom ustra?il zime in je zdej do spomladi na zaslu?enem po?itku (glede na to da ni lih sezona za oranje na poljskih povr?inah) v kleti (kjer se skor vsak dan spotaknem ?ez njega)
Kar se dimne zavese ti?e, pol se morjo znat samo ?e v podmornico transformirat, pa loh nastopjo v novmu D?ems Bondu! NO pa ?e znajo kolesa nasprotnikom rezat, zna tut prav priti!
Glih mal prej sem na teletextu prebral, da naj bi Audi letos na Lemanu ustrahoval s traktorjem z oznako R10, pa me prav zanima kako se bo stvar obnesla, lansko leto so zmagal z R8, zdej bo zanimiv videt, ?e se bo z dizela?em zgodba ponovila, sicer pa V12 in 650 kavalov se sli?i stra?no. Me zanima, ?e konkurenca mirno spi zimsko spanje?!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja zdej ?e dobro da se je plug pred ?asom ustra?il zime in je zdej do spomladi na zaslu?enem po?itku (glede na to da ni lih sezona za oranje na poljskih povr?inah) v kleti (kjer se skor vsak dan spotaknem ?ez njega)
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani