Sicer je pa v japanese performance cel ?lanek na to temo in ?e nekaj slik. Perfomanse bodo ostale iste, druga bo le ?minka. Pomoje je to zadnji facelift pred novim modelom saj je vendarle ?e nekaj ?asa na trgu avto (in je ?e vedno stroj za moje pojme, da se razumemo ).
Pismo v?eraj se je ena peljala nekaj ?asa pred mano nekaj ?asa pa sem bil potem jaz pred njo. Kako to lepo izgleda spredaj, ?eprav xenonke so pa bolj modre od Nissan Murana, ki ima serijsko zelo modre, da ne re?em ?e kar mote?e. Splo?no gledano je pa kot prej?nja 6ka eden bolj v?e?nih avtov.
Marko pa saj to sem ti jaz ?e zdavnaj govoril! ?e prej?nja Impreza (in Civic Type R) sta se skrila pred Mazdo. ?koda le, da je premal prepoznavna saj ?e gledamo perfomanse za tak denar je ?e najbolj?i nakup. Registracija je pa itak v obeh primerih ista.
GT-R jih je o?itno le zrajcal, da naredijo konkurenco in prav je tako. ?eprav tole z zavitimi oblikami mi ni ni? jasno ker ?e prav pretiravajo. Kolk bo to enega dela za kleparje.
Furai Mi?ko!
BTW: Toyota je najve?ji proizvajalec na svetu, ?e to misli?.
Jap, Mazda ima ?e vseeno malo feti?a na majhne bicikle. To mi je prvo padlo v o?i.
Pa tudi druga?e ni videti ravno privla?na kot HB. Sicer pa nikoli nisem razumel ?emu dajejo na trg 4 vratne verzije avtov kot so Polo (Classic), Fabia, Clio (Thalia)... 4 vratni naj imajo ?e toliko ve?ji volumen v pritlja?niku ampak kaj ti to pomaga ?e pa ma? v pritlja?nik ?isto majhno odprtino. 3 ali 5 vrat rula.
V glavnem men je nova 6ka v?e?, ?eprav je bila "prej?nja" veliko ve?ji oblikovni preskok, tole je bolj evolucija, ki jo popolnoma razumem. ?koda bi bilo izumljati toplo vodo, ?e je trenutna 6ka ?isto zadovoljiva.
Mislim, da je Mazdi spet uspelo. Potem naj pa ?e trenutnim 6kam pade cena pa sem spet pri Mazdi.
Kar lepa zadeva. Videna danes. Malo sicer spominja na kak?no Corso, ampak vsekakor je pa veliko bolj evropski dizajn kot prej?nja 2ka. Pazite registracijo.
Malo za ?alo malo za res. Na?el sem ?lanek kjer pi?ejo, da bo Mazda RX7 leta 2006 izgledala takole:
Ni slaba ampak Mazda ?e kar zavla?uje... Ne vem kam mislijo vtakniti vse tiste lepe koncepte izpred kak?nega leta ali ve?.
Pa RX-7 je bil tako hud avto.... No ja upajmo, da se kaj premika in, da ga le pilijo do ponatankosti, da bo spet veljal za avto z najbolj?o lego iz de?ele vzhajajo?ega sonca.
Nisem mislil, da sem z 180cm povpre?en ko?arka?, ampak nekdo, ki kupi 323C najverjetneje ne bo preva?al ko?arka?e. Pa? statisti?no gledano je povpre?je "recimo" 180 in pri tej vi?ini se ?e lepo sedi v 323C. :ne vem:
Ja, Mazda 323C je pa sploh neudobna na zadnjih sede?ih, in neprimerna za ko?arkarje. Mater ker debilen opis, saj ni? ne re?em ko?arkarji gor ali pa dol, ampak ?e je zame pri 180cm dovolj placa, so res eni debili, da se spomnijo potem ko?arkarje omeniti, samo zato, da bi lahko nekaj skritizirali. :ne vem: :ne vem:
Na uradni Avtomagazinovi strani so kon?no dodali vse stare opise in teste avtov. Med njimi je seveda kar nekaj Mazd tako, da kogar zanima test njegove Mazde naj si le ogleda.
Zanimiv mi je spet podatek o pospe?ku 323c. Zanimivo je, da so pohvalililego na cesti, na Hrva?kem so jo skritizirali.
Imate ?e dobre pol dneva ?asa kupiti ?lanek v katerem opisujejo Mazdino zgodovino skozi wanklove motorje. Vse od samega za?etka Wankla preko prvih Mazdinih wanklov in dan?nje RX-8ke pa do prihodnosti saj omenijo tudi prihodnost, ki jo na?rtuje Mazda. Izredno zanimivo branje tako za tehni?ne tipe kot za lai?ne navdu?ence nad wanklom in Mazdo.
Ve? pa v ?lanku ali pa ?e bolje, ?e ga kdo skenira in objavi sem.
?ist noro! Tile Mazdini koncepti so ?isto adijo pamet. Kabura, Nagara, kaj ?e sledi? Sama linija je presneto dobra, lu?i ravno tako, da ne omenjam tistega valovanja na vratih. Edino prednji konec je preve? za?iljen. Ampak mi je pa vseeno svetoven (berite: ?isto nekaj novega) in bi ?el gotovo v promet. Sploh ?e bosta motor in pogon prava.
EDIT: U fak ?ele zdajle sem opazil kako se odpirajo vrata. Imam ob?utek, da dolo?eni Mazdini in?inirji cele dneve razmi?ljajo samo o tem kak?en nov na?in odpiranja vrat bi izumili. Aja pa glede na sliko 13 imam ob?utek, da je to mi?ljeno za Wankla. Nekak?en znani trikotnik je tam desno od volana (in malo pretirano vesoljskih ?tevcev).
Ampak res ?e enkrat svaka ?ast Mazdinemu dizajnerskem studiu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole bo dostojen naslednik Xedos 9 ali pa Mazde 929.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani